Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-16, 19:44   #6841
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
wg mnie wykonanie jest dobrze, nie widzę w niej żadnych niedociągnięć...
po południu mogę zrobić fotkę i zamieścić tu, jeśli chcesz...
Oczywiście, że chcę. Będę wdzięczna

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
Brawo Może jutro cos napiszę w związku z cieniem Chocoloate

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was może zamawiała tusz Stylista - Amethyst?? Jaki ona ma kolor? Bo dzisiaj koleżanka odebrała zamówienie i rozpakowała tusz i podobno jest brązowy a nie fioletowy. Nie wiem, czy im się coś pokićkało, bo brązowy Stylista Amethyst jest na stronie z wyprzedażą. Czy w ogóle istnieje fioletowy Stylista??
Z tego co było w katalogu to amethyst to fiolet a brąz to poprostu brown lub brown/black. Sprawdź sama, jak to jest brąz to napisz im , że przysłali zły tusz i nie chcesz ponosić kosztów za zwrot. powinni zareagowac i przysłać coś w rekompensacie

Dzisiaj w jednym z marketów stała OMS-ka jakaś czy liderka i dawała ulotki i próbki, dostałam szampon i odżywkę 2w1 AT zieloną
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora