2013-02-19, 21:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Ufff, przeczytałam co tu nagryzmoliłyście od rana 
Furry Sue - trzymam kciuki już dziś 
Ogólnie, z Rossmanna polecam szampon i odżywkę Alterra aloes i granat, to na start. I poczytaj o olejowaniu włosów (jakby co służę pomocą, ale tyle tego w necie, że sama znajdziesz wszelkie info na ten temat - wszystkie niezbędne kosmetyki też znajdziesz w Ross.).
U mnie dietowo pięknie, choć skusiłam się na dwie lampki wytrawnego wina. Niby można, ale... No nic, wyluzowałam się, spędziłam miły wieczór z mężem, więc nie żałuję 
Nie ćwiczyłam dziś, za to 2 razy odśnieżałam podwórze i nasze bryki. Teraz to mogę kamienie na stojąco zbierać, ręce mam do ziemi strasznie dużo tego śniegu i pada i pada i pada, kiedy ta wiosna wreszcie 
Też noszę szpilki i uważam, że każda kobieta powinna Nie ma to jak spódnica i szpilki - kwintesencja kobiecości a takie nude to już całkiem, piękne!
No dobra, czas spać. Poczytam trochę do poduszki i mam nadzieję wypocząć, bo ostatnio coś się nie wysypiam jak należy.
Miłych snów 
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Scio
Czesc
Można dołączyć? Tak błąkam się po dietetyce i szukam jakiegoś miejsca, ale przerażają mnie "otyłe jak świnie dziewczyny ważące 60 kg"
Obecnie waże 84 kg. schudłam os stycznia 4 kg. jestem na zbilansowanej diecie, ćwiczę siłowo 3xtydz plus 2 razy w tygodniu jakieś aeroby/wytrzymki.
Mam na imię Paulina, mam 26 lat, jestem mamą 20 mies. córeczki, z zawodu n-l przedszkolny obecnie bez pracy 
|
Witaj 
Widziałam Cię na wizażu w innym wątku i czytałam Twój dziennik. Też jestem po "szkole" sfd.pl i zdarza mi się pi.gać żelastwem 
Teraz zmykam, ale pisz, jutro poczytam
|
|