Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 09:13   #1702
Foxy89
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=lauren25;39332149]U mnie po zejściu opuchlizny okazało się, że jedna jest niżej i tak już zostało... ale pogodziłam się z tym

Foxy89 ale super ciało w avatarku!! i kostium też..
.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

No niestety ciałko nie moje:/ Chciałabym, ale nic nie robię w tym kierunku, żeby tak było. Ostatnio to już w ogóle objadam się, że aż wstyd. Ale twardo zbieram inspiracje w postaci zgrabnych lasek. Liczę, że mnie to zmotywuje

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Tosa Pokaż wiadomość
Tak to już jest, że na początku ciężko.
Ja dopiero wczoraj pierwszy raz się udzieliłam, więc witaj
Jakieś konkretne plany, podchody czy już po?
No to wiesz co mam na myśli:P

Jeżeli chodzi o piersi, to dopiero podchody. Tzn. mam wstępnie wybranego lekarza - J.J. - Wrocław. Już dawno chciałam to zrobić, ale powiem szczerze, że jestem niezdecydowana. Mam na myśli to, że jednego dnia jestem tak nakręcona, że już mogłabym się położyć pod nóż, a następnego dnia mam wątpliwości, boję się bólu, zastanawiam się skąd wezmę tyle pieniędzy - mimo, że nadal tego chcę.