2013-02-20, 09:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
aaaaaaaa NO tak i wszystko Jasne .... ale jest JEDEN plus tego ..... HEHE nie bedzie miala jak dalej kupowac ciuszkow ... wiec chyba portfel wytrzyma
|

Cytat:
Napisane przez Mokka_83
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Witam, ja po wizycie własnie i....uwaga, uwaga... Szyjka zgładzona, rozwarcie na palec, łożysko III stopień. JAk nic sie nie bedzie sie działom w środe na KTG, ale nie znam dnia, ani godziny.... Takze wykrakałam sobie;p Po badaniu zaczełam plamic i pobolewa mnie brzuch,ale tak dzis moze byc. Wqrzyłam się tylko, bo ginka nagle mówi, ze mam grupe krwi na stare nazwisko, a powinnam miec na nowe....Rychło wczas się kapneła. Mówiłam jej o tym dawno, to mówiła, ze ważne, aby się zgadzał pesel...Nic to jutro jade grupe zrobic. Kacpi wazy równo 3kg. Lekarka mówiła, ze moze ważyc z 200-300 gram więcej, mniej raczej nie. Takze takie to cuda moje drogie 
A i mam obserwowac ruchy, jakby słąbły na IP...I tego się najbardziej boję, bo mój syn cwaniaczy i rusza się, ale wieczorem, a liczyc mam rano...KUpiłam sobie cukierki żeby go pobudzac 
|
no to widze kolejna startuje
Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco
Ja mam gryka pinka kokos. Taki był w zestawie z łóżeczkiem.
Tylko zastanawiam się na której stronie maluch powinien na początku leżeć gryka czy kokos??? Orientuje się któraś co lepsze??
:
|
na tej twardszej, nie wiem z czym to ale tak mówili że od twardszej zaczynamy zdrowiej dla pleców. Zresztą u nas Julka cały czas spała na tej twardszej 
Cytat:
Napisane przez oldzinx
Witam
brawa za wizyty i rozpoczęte tygodnie 
Z mojej dzisiejszej wizyty: szyjka długa (3cm), zamknięta i twarda. Wszystko tak jak powinno być. Dzisiaj bez usg było ale następnym razem ma mi zrobić  od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1,5kg tak więc z tej okazji cola się polała i milke całą zjadłam, a przy okazji w lidlu lovelle jeszcze znalazłam 
Idę was nadrabiać 
|

Cytat:
Napisane przez LiwkaO
Hej kochane. Byłam jednak u gin skonsultować moje ekstra krocze...mam przykładać fazę nasaczona sola fizjologiczna i psikac neomycyna. W czwartek na kontrol i zdecyduje czy zostawiamy tak jak jest czy spowrotem na szycie do szpitala. Yh...
Strippi was pozdrawia i będzie kiedy tz zorganizuje komputer
Klementyna to juz lada dzień rodzisz :-D super!!!
|
aby obyło sie bez ponownego szycia
Cytat:
Napisane przez Agnjeska
No i hormony, nie przejmuj się, ja przez dwa dni po porodzie wyłam...
A odpadł Wam już pępek? U Jaśki w 6stej dobie odleciał.
|
to szybko a czym smarowałaś?
|
|
|