2013-02-20, 09:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez ryba91
Beta hcg 1279

|
Piękna 
Cytat:
Napisane przez kaunokainen
Mam przepisaną luteinę od 16 do 25 dc na uregulowanie i w razie czego jakbym po odstawieniu tabsów "oszalała"  i znowu 3 miechy @ nie miała, ale... No właśnie, ALE pierwszy cykl po odstawieniu miał 22 dni (9 dc napieprzały jajniki, potem od 14 dc podbrzusze, także coś mi się tam włączyło jak mniemam  ) brałam luteinę od 16 dc jak przykazane, no i @ przyszła w trakcie brania. Teraz nowy cykl, podejrzewam owulkę 8-9 dc, bo śluz jak ta lala no i lekkie pobolewania, poza tym teraz 13 dc już zdecydowanie niepłodny, i zastanawiam się czy nie zacząć już dziś brać tej luteiny... Bo skoro poprzedni był krótki, teraz też już prawdopodobnie po owulce to ten progesteron mógłby w razie czego dopomóc. Co myślicie? Chyba nie zaszkodzi spróbować, bo podejrzewam, że z tym cyklem już ponad 23 dni nie wejdę... ?
Poradziłabym się swojej gin, ale w PL będę dopiero w kwietniu, a telefonicznie nie mam jak :/
Robię ankietę 
|
Nie pomogę bo nigdy nie brałam i sama nie potrafię czytać swojego organizmu na tyle żeby przestawiać dawkowanie zapisane przez lekarza
Cytat:
Napisane przez wadera4
No wiesz... ja wydepilowałam nogi, podmyłam się i tyle 
Żadnych poważniejszych przygotowań nie trzeba czynić 
|
sorry ale nie mogłam
Cytat:
Napisane przez Ania0783
Hejka
rodzice odebrali mi wyniki z tsh bo prgesteron dopiero jutro i niestety powyżej normy 6,580 na normę 4,5 - nie wiem co to oznacza i musze czekac dwa tygodnie do wizyty żeby cos więcej wiedzieć   
|
też nie wiem co to znaczy ale postaraj się nie interpretować sama wyników
Cytat:
Napisane przez madziusia222
byłam dziś u fryzjera trochę humor mi się poprawił.
|
Co robiłaś?
Cytat:
Napisane przez dzoker007
dzięki dziewczyny za odpowiedz  wredoty jeszcze nie maa a test pokazuje I kreskę. Nie cierpię tej niepewności chociaż czuję się jak na okres:/
|
nadal mocno trzymam 
Cytat:
Napisane przez peppermint patty
Witam dziewczynki...juz bez kawki  smacznego pijacym...
naszczescie troche sie uspokoilam po wizycie u gin.moje bole i skurcze i inne takie moga brac sie z malej trobieli na jajniku,ktora podobno mam sie nie przejmowac,bo moze to byc jajeczko po poprzedniej owu.Wzielam to do siebie i sie nie przejmuje.Niestety na usg jeszcze nic nie widac,bo za wczesnie.05.03 nastepna wizyta,ktorej juz sie nie moge doczekac...
a poki co seria badan krwi na hcg,progesteron.Oby beta rosla jak szalona 
trzymam za wszystkie 
|
Dobrze że lekarz Ci powiedział co powoduje ból i jesteś spokojniejsza 
A ja jestem na półmetku pierwszego imprezowego tygodnia i moje stopy zaczynają buntować się przed kolejnymi nocami na parkiecie...
W dodatku zaczynam coraz więcej myśleć że już zaraz mąż jedzie do szpitala i śnią mi się takie głupoty że szok 
|
|
|