Wątek
:
ZaCzYnAmY OdChUdZaNiE- Ku PiĘkNeJ FiGuRzE
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-02-20, 10:02
#
1
paulaa93
Przyczajenie
ZaCzYnAmY OdChUdZaNiE- Ku PiĘkNeJ FiGuRzE
Witam wszystkich którzy mają ochotę do mnie dołączyć
Postanowiłam wziąć się w garść i zacząć dbać o swoją figure, więc tak mam 20 lat 165 cm wzrostu i ważę 78 kg
Od dzisiaj postanowiłam zacząć moją dietę będzie ona wyglądała tak, postaram się jeść 5 posiłków dziennie, pić chociaż 1,5 l niegazowanej wody, no i ćwiczyć może na początek 30 min.
I oczywiście zero słodyczy, pizzy i wszystkich innych strasznie tłustych i kalorycznych rzeczy.
Wieżę że mi się uda, jak będzie nas więcej będzie jeszcze lepiej będziemy sie wspulnie motywować
Więc do dzieła z takich brzuszków (.) miejmy takie ).(
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
Mój plan na dzisiaj wygląda tak zjadłam o 10 śniadanie- dwie kromki razowca z serem zółtym do tego woda, o 13 zjem obiad kotlet schabowy z surówką następnie posiłki zjem o 16 i o 19 a co to jeszcze nie wiem. A zapomniała bym jeszcze będę ćwiczyć 30 min
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------
Zapomniałam również dodać że moja wymarzona waga to 55 kg ale jak będzie 60 to też będę zadowolona oby się udało
20.02.13- waga 78kg (wagę będę podawać co środę mam nadzieję że się będzie zmniejszać)
CEL I- 70 KG
CEL II- 65 KG
CEL III - 60 KG
CEL IV - 55 KG
(wymarzony)
paulaa93
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do paulaa93
Znajdź więcej postów paulaa93