2013-02-20, 11:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Dzień dobry 
TŻ prawdopodobnie idzie do pracy na 12 także humor mi dopisuje 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Mój Tata zawsze mówi że na jedzenie się nie gniewa i wpieprza 
|
haha a ja zawsze!
chyba że akurat w momencie kłótni TŻ robi jakiś porządny obiad to zjem bo przykro by mi było że jemu przykro 
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
haha... Lunka ale fajnie się to czytalo  Twardzielk a z Ciebie - widzę, że Tż zdominowany  A spod jakiego znaku jesteś? I Tż spod jakiego? 
|
Ja jestem byk także chyba samo za siebie mówi 
TŻ waga
Na szczęście kłócimy się bardzo rzadko, więc tak źle to ze mną nie ma 
Cytat:
Napisane przez misia332
Psychicznie normalnie,tzn. jestem przejęta i nie mogę w to jeszcze do końca uwierzyć, mam mnóstwo obaw. Boję się, co powie TŻ mama, bo ona ostatnio juz powiedziała, żebyśmy "przypadkiem dzieciaka nie zmajstrowali przed ślubem", bo będzie wstyd.
A fizycznie też ok, czasem mnie zaboli w lewym boku, czasem w dole brzucha, cycki aż tak bardzo mnie nie bolą. Tylko non stop mi gorąco i pić mi się chce. A ja zawsze cole piłam, więc teraz przerzuciłam się na nestea.
|
O tak, to jest kac ciążowy!! Dobrze to pamiętam.. suszyło jakbym imprezowała w dzień w dzień, do tego bóle głowy, ospałość-normalny KAC 
a przyszła teściowa niech się wypcha, o! Zawsze są ludzie co lubią takie szczęśliwe chwile zepsuć.
Cytat:
Napisane przez IsiaG
Ze spaniem, to niestety, jestem permanentnie do cna niewyspana. Psychicznie przygotowuję się, że tak będzie przez następne 2 lata. Pocieszać się mogę jedynie tym, że po urodzeniu nie będzie już tak ciężko zasypiać z powodu brzucha, po urodzeniu będę spać zanim głowa dotknie poduszki 
|
Ja też nie powiem nic nowego.. ale dopiero dziś jak taka ledwo żywa człapałam (bo chodzić nie moge tak mi mały uciska spojenie) do kibelka i pomyślałam "i jak Ty chcesz dziopa zajmować się dzieckiem w takim stanie" 
ale za dwoma następnymi razami już byłam bardziej rześka i sobie pomyślałam "przynajmniej miałabym co robić a nie tylko ten TV"
Ja to wogóle zawsze wieczorem obczajam sobie program TV na całą noc żeby wiedzieć co włączyć.. I tym sposobem około 1 oglądam zawsze jakieś głupoty, o 3 często jest na TLC ta baba co gada z duchami więc zdąży mnie przestraszyć tak żebym nie spała z godzine-chociaż od razu przełączam, o 4 łapią krokodyle na Animal Planet (polecam!), a o 5:30 salon sukien ślubnych na TLC więc zawsze sobie oglądam a koło 7 próbuje zasnąć 
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------
Kocurku super wiadomości 
a ręczników nie kupowałam jakiejś firmy tylko zwykłe.
Przynajmniej z 3 kup 
No i tyjże w końcu dziewczyno bo połówka już prawie a Ty przytyłaś tyle co ja do I trymestru
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
|
|
|