Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 11:13   #1719
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Dzień dobry
TŻ prawdopodobnie idzie do pracy na 12 także humor mi dopisuje

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mój Tata zawsze mówi że na jedzenie się nie gniewa i wpieprza
haha a ja zawsze!
chyba że akurat w momencie kłótni TŻ robi jakiś porządny obiad to zjem bo przykro by mi było że jemu przykro

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
haha... Lunka ale fajnie się to czytaloTwardzielk a z Ciebie - widzę, że Tż zdominowany A spod jakiego znaku jesteś? I Tż spod jakiego?
Ja jestem byk także chyba samo za siebie mówi
TŻ waga

Na szczęście kłócimy się bardzo rzadko, więc tak źle to ze mną nie ma

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Psychicznie normalnie,tzn. jestem przejęta i nie mogę w to jeszcze do końca uwierzyć, mam mnóstwo obaw. Boję się, co powie TŻ mama, bo ona ostatnio juz powiedziała, żebyśmy "przypadkiem dzieciaka nie zmajstrowali przed ślubem", bo będzie wstyd.

A fizycznie też ok, czasem mnie zaboli w lewym boku, czasem w dole brzucha, cycki aż tak bardzo mnie nie bolą. Tylko non stop mi gorąco i pić mi się chce. A ja zawsze cole piłam, więc teraz przerzuciłam się na nestea.
O tak, to jest kac ciążowy!! Dobrze to pamiętam.. suszyło jakbym imprezowała w dzień w dzień, do tego bóle głowy, ospałość-normalny KAC
a przyszła teściowa niech się wypcha, o! Zawsze są ludzie co lubią takie szczęśliwe chwile zepsuć.

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Ze spaniem, to niestety, jestem permanentnie do cna niewyspana. Psychicznie przygotowuję się, że tak będzie przez następne 2 lata. Pocieszać się mogę jedynie tym, że po urodzeniu nie będzie już tak ciężko zasypiać z powodu brzucha, po urodzeniu będę spać zanim głowa dotknie poduszki
Ja też nie powiem nic nowego.. ale dopiero dziś jak taka ledwo żywa człapałam (bo chodzić nie moge tak mi mały uciska spojenie) do kibelka i pomyślałam "i jak Ty chcesz dziopa zajmować się dzieckiem w takim stanie"
ale za dwoma następnymi razami już byłam bardziej rześka i sobie pomyślałam "przynajmniej miałabym co robić a nie tylko ten TV"

Ja to wogóle zawsze wieczorem obczajam sobie program TV na całą noc żeby wiedzieć co włączyć.. I tym sposobem około 1 oglądam zawsze jakieś głupoty, o 3 często jest na TLC ta baba co gada z duchami więc zdąży mnie przestraszyć tak żebym nie spała z godzine-chociaż od razu przełączam, o 4 łapią krokodyle na Animal Planet (polecam!), a o 5:30 salon sukien ślubnych na TLC więc zawsze sobie oglądam a koło 7 próbuje zasnąć

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Kocurku super wiadomości
a ręczników nie kupowałam jakiejś firmy tylko zwykłe.
Przynajmniej z 3 kup
No i tyjże w końcu dziewczyno bo połówka już prawie a Ty przytyłaś tyle co ja do I trymestru

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora