2013-02-20, 10:41
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Hej!
U nas ciężka noc mała od wczoraj ma gorączkę i w nocy też syropek dawałam bo 39 st miała nie spała o 2 do 5 a teraz śpi przy cycku wrrrrr wstrętne te zęby...
Cytat:
Napisane przez marzenka1984
Właśnie o tym pisałam pare stron wcześniej. Nie odebrałam jeszcze tego, w ciągu 7 dni mają dostarczyć do mojego rosmana.
|
daj znać co ciekawego dostałaś 
Cytat:
Napisane przez gda
Ja dziś pierwszy raz dałam coś innego do picia. Łyżeczką wypił dwa razy po 40 ml kompotu jabłkowego. I pierwszy raz coś ugotowałam  Kompot i marchewkę z ziemniakiem. Jabłka z kompotu zblenderowałam jak Tamlin doradziła. Zapakowałam do słoiczków i do lodówki.  No i jadł też skrobane jabłko. Ale mu to wszystko smakowało!
|
skrobane świeże jabłuszko najlepsze Oti w ogóle nie chciała jeść tych ze słoiczków
Cytat:
Napisane przez lilka00
No właśnie, zapomniałam z czym tu przyszłam, jak myślicie, czy mogę dać Kindze kompot z morel naturalnych od mojej babci? Były zaprawiane latem i jest dosypane sporo cukru, i czy mogę dać takie owoce z kompotu? Mam też taki jabłkowy, tylko ten cukier, one są mega słodkie. W tym roku zamówię sobie wersję niesłodzoną  .
|
ja bym nie dawała 
Cytat:
Napisane przez lourose
A ja mam dziś dzień z prasowaniem, ciekawe jak mi pójdzie
Moje dziecię wstało dziś o 4:30. Pośpi jeszcze z 10 min jak znam życie, ale zdążyłam ogarnąć bobra. I klubik 
|
na mnie prasowanie czeka od soboty i się doczekać nie może 
Cytat:
Napisane przez Anusia479
Melduje bez nadrabiania,że na 9.30 mamy wizyte u lekarza z Fabiankiem,bo ma brzydki mokry kaszel,jest marudny i ulewać zaczął konkretnie. Ja już nie wiem co mu dolega,dopiero wybrał antybiotyk i znowu coś  . Trzymajcie kciuki żeby to nie było nic powaznego 
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------
No i chwalimy sie,że wczoraj Fabianek skończył 4 miesiące!
|
gratulacje 4 miesięcy  
a co do chorowania to znam ten ból. mała była ostatnio 2 razy w szpitalu...raz zaczęła kaszlać to pojechaliśmy do lekarza a ta jak tylko usłyszała, że wcześniak to nawet za bardzo jej nie chciała zbadać tylko od razu szpital niby nie miała żadnych zmian ani w płucach ani w oskrzelach no ale poleżałyśmy 5 dni...wyszłyśmy w niedzielę a mała a piątek znowu zaczęła kaszlać i to dużo gorzej niż ostatnio...no i znowu szpital tym razem 8 dni masakra
a robisz Fabiankowi inhalacje?
|
|
|