Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-20, 12:51   #4352
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
My z meżem też chodzimy w tym miesiącu na sr, ten temat już był, na drugich zajęciach był film przedstawiający poród. I nie żałuję że zdecydowałam się na te zajęcia, są uspokajające, przygotowują nas i mówią tak jak to faktycznie jest a nie jak to się słyszy czasem tylko o tych złych stronach porodu a są i dobre polecam każdej ciężarówce
Też mam nadzieję, że nie będziemy żałować. Jak gadałam z położną przez tel to wydawała się bardzo sympatyczną osobą

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Przyjechali do mnie rodzice i nie mam czasu na wizaz.. Przywieźli mi łóżeczko, przewijak i fotelik od jednego brata i furę ubranek od drugiego brata normalnie całe wielkie pudło W piatek Wam obfocę bo na razie rodzice są i nie mam jak
Zaległościami się nie przejmuj, pewnie do piątku będzie nowy wątek

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Sam mi dał, ja bym się o takie coś nie upominała Różowej nie dostałam bo nie mam ale za to na sr dostałam 2 razy No a w fioletowej za każdym razem gazetka, ulotki i sudocrem a tym razem bez sudocremu.
Też się nie upominałam, tak z ciekawości pytam

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja się ostatnio poryczałam w kfc dziubałam sobie frytki i tak mnie naszło, żeby spróbować kanapkę M. (a on bardzo nie lubi jak mu coś zabieram z talerza... chociaż tam talerzy nie dają ).. rozwinęłam ją z papierka, ugryzłam a on spojrzał na mnie wzrokiem mordercy nic nie powiedział ale tak patrzył, że mi się zaraz łzy zebrały i po chwili grochy poleciały a on panika i mi mówi, że na kogo teraz wyszedł!! mówię mu, że na DRANIA!! nie mogłam się uspokoić, dobrze, że nie było za dużo ludzi
No nieźle

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !
Ja to jednak jestem śpioch... wstałam przed 8 na siku, zjadłam kanapkę, wypiłam herbatkę i dalej spać... do 12
Śpij i odpoczywaj póki jest okazja, bo potem nie wiadomo jak będzie

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora