2013-02-20, 12:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez AsieniA
My z meżem też chodzimy w tym miesiącu na sr, ten temat już był, na drugich zajęciach był film przedstawiający poród. I nie żałuję że zdecydowałam się na te zajęcia, są uspokajające, przygotowują nas i mówią tak jak to faktycznie jest a nie jak to się słyszy czasem tylko o tych złych stronach porodu a są i dobre  polecam każdej ciężarówce 
|
Też mam nadzieję, że nie będziemy żałować. Jak gadałam z położną przez tel to wydawała się bardzo sympatyczną osobą 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Przyjechali do mnie rodzice i nie mam czasu na wizaz.. Przywieźli mi łóżeczko, przewijak i fotelik od jednego brata i furę ubranek od drugiego brata  normalnie całe wielkie pudło  W piatek Wam obfocę bo na razie rodzice są i nie mam jak 
|
Zaległościami się nie przejmuj, pewnie do piątku będzie nowy wątek 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Sam mi dał, ja bym się o takie coś nie upominała  Różowej nie dostałam bo nie mam ale za to na sr dostałam 2 razy  No a w fioletowej za każdym razem gazetka, ulotki i sudocrem a tym razem bez sudocremu.
|
Też się nie upominałam, tak z ciekawości pytam 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Ja się ostatnio poryczałam w kfc  dziubałam sobie frytki i tak mnie naszło, żeby spróbować kanapkę M. (a on bardzo nie lubi jak mu coś zabieram z talerza... chociaż tam talerzy nie dają  ).. rozwinęłam ją z papierka, ugryzłam a on spojrzał na mnie wzrokiem mordercy  nic nie powiedział ale tak patrzył, że mi się zaraz łzy zebrały i po chwili grochy poleciały a on panika  i mi mówi, że na kogo teraz wyszedł!!  mówię mu, że na DRANIA!!  nie mogłam się uspokoić, dobrze, że nie było za dużo ludzi 
|
No nieźle  
Cytat:
Napisane przez karolina2121
Dzień dobry ! 
Ja to jednak jestem śpioch... wstałam przed 8 na siku, zjadłam kanapkę, wypiłam herbatkę i dalej spać... do 12 
|
Śpij i odpoczywaj póki jest okazja, bo potem nie wiadomo jak będzie
|
|
|