Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w związku z obcokrajowcem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-17, 07:54   #272
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem

Łee.. jak bylam w anglii to mialam taka sytuacje.
pracowalam w barze (tak jak wiekszosc) i ktoregos dnia przychodzi do mnie chlopaczek. TUREK. mowi mi tak. ty wczoraj obslugiwalas taka duza grupe ludzi i jak tam bylem i jak bralas odemnie zamowienie to popatrzylas mi sie w oczy i nie moglem potem zasnac. wciaz o tobie mysle.. potem wyznawal mi milosc
czekal na mnie pod praca czy konczylam w poludnie czy o polnocy on byl zawsze na parkingu.. ochroniarze odwozili mnie do domu.. dopiero jak przyszedl do mnie gdzie mieszkalam i chlopaki odemnie z domu obili mu twarz to sie odczepil.. czasem tylko przychodzil do naszej kregielni ale nie wchodzil juz do baru. patrzyl sie tylko jak sroka w gnat.

ALE DLACZEGO JA GO NIE CHCIALAM?? BO JUZ NA SAMYM POCZATKU KIEDY CZEKAL NA MNIE NA PARKINGU I JAK POWIEDZIALAM ZE NIC NIE BEDZIE MIEDZY NAMI BO NIE JEST W MOIM TYPIE WALNAL MI Z PLACKA W TWARZ

to tyle..
potem pracowalam u turka..
zdradzal dziewczyne z kimkolwiek..
wole mojego praktycznego i zorganizowanego ponad wszelka miare gentlemana anglika

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora