Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aga Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-23, 18:35   #30
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Aga Wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Cytat:
Napisane przez Pomadka
A mnie się wydaje, że NIE JEST POTRZEBNY 5 Z KOLEI TEN SAM TEMAT !
NOTOryczne wyciąganie go na wierzch i nawoływania: Aga nie odchodź!
Beliczku zostań !
Myślę, że każdy byłby w lepszym samopoczuciu wizażowym gdyby w końcu wszysycy przestali napadac na siebie, później maniakalnie się przepraszać, a następnie robić manifestacje i bunty w sylu -Ja odchodzę.

Zauważyłam pewną prawidłowość, mniej więcej - jest słodko...aż nagle robi się ferment i do góry wszystko. Ja to z cukrem bywa lubi fermentować

Każda z nas ma różne poglądy, wrażliwosć...Każdnej z nas przychodzi w inny sposób godzenie się z zaistniałymi faktami. Dlatego ja optuje za tym, aby najnormalniej w świecie dać czas skłoconym, obrażonym, obojętnym itp. na ustosunkowanie się do zaistniałej atmosfery. Przestać wołać, gadać i wałkować to samo non stop....Bo ileż mozna jeszcze?

I przysięgam, że sama mam już dość całej tej zbiorowej histerii. Choć mnie ten temat wcale nie dotyczy, ale niechcący w nim jestem jako kibic, jako osoba uczestnicząca w życiu Wizażu.

Mam nadzieje, ze za godz. nie pawi się kolejny ten sam temat dotyczący Agi BJ, Beliczka lub Tropiklanego makijażu i tego kto od kogo co skopiował

I na wszelki wypadek NIE SZUKAM ZACZEPKI, NIKOGO NIE PROWOKUJE, NIKOGO NIE OBRAŻAM, nie atakuje...Zbiezność faktów i przykładów jest przypadkowa.
TO wszystko z mojej strony. DO widzenia
Fakt.

Cukier + trolożdże = ferment
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując