2013-02-21, 10:30
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dla mam dzieci z atopowym zapaleniem skóry
Cytat:
Napisane przez szellli
Polecam firmę PIERRE FABRE ich niezawodny DEXERYL 
|
To chyba nie każdemu pomaga nam nie pomogło
Witam
Mam dwóch synków:
Filip lat 5 AZS od lat 4 nie daje o sobie znać
Szymek dziś ma 9m-cy i z AZs męczymy się już długo bo gdy mały skończył 3 tygodnie,Hydrokortyzon był jego przyjacielem,Nutramigen nie!Szymon jest na Pepti,wyć mi się chciało z tego jak mój bidulek sie męczył,dzieciak się drapał non stop,robił to nawet przez sen,testowałam przeróżne maści,kremy,płyny do kapieli aż znalazłam dla nas złoty środek Balneum Optiderm,płyn do kąpieli i krem,smaruję go kilka razy dziennie,ma na stałe zapisany Ketotifen(syrop) i chyba idziemy na dobrą drogę,Szymonek zrobił się szczęśliwy,często był rozdrażniony a co najważniejsze skóra jest już prawie idealna,je też już dużo rzeczy,unikam tylko białka mleka krowiego,żółtka.Do tego strasznie chorował miał dwa zapalenia oskrzeli i 3 anginy,ma 9 miesicy a miał już 5 antybiotyków Lecz od 3 tygodni jest chyba coraz lepiej.
Nie może być przegrzany bo automatycznie się drapie do krwi.Szymon był do 6 miesiąca tylko na mleku bo go wysypywało po wszystkim co zawierało marchew i seler,dziś je już te warzywa.Ciężko jest walczyć z tą chorobą
|
|
|