2013-02-21, 11:40
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witajcie ale dziś pospalam
[Quote=Rubineczka]Cytat:
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010
witam kochane!!!nie mam czasu wchodzić do was ok kiedy wróciłam ..na dłużej!!!bo nie dość że nie mogę dojść do siebie to mój synuś też,ten Egipt nas dojechał trochę...pisałam Wam że mam coś z okiem i opryszczkę megga..ale opryszczka schodzi a oko..jak to powiedziała pani okulistka..(bo byłam.)..DRAMAT..mam jakieś 2 antybiotyki i od dziś używam..oby pomogły,to chyba przez nurkowanie tam...a mam jeszcze problem z synciem...robił tam tatuaż,henną ...ale ponoć to nie henna ,tak mówił tamten chłop,ale robione było to w hotelowym spa więc się zastanawiam że na fuszerkę nie powinni sobie pozwolić...a mój mały wszędzie,(na ręce)gdzie ma tatuaż ,najpierw dostał uczulenia,takie bąble jak przy ospie,później mu zeszły i zaczęło się ślimaczyć,wczoraj w nocy nie spał bo go swędzi i boli,dziś też wył że go piecze..ja pierdzielę..jutro idę z nim do dermatologa...no ale dajcie spokój..porażka...a to miało być antyalergicznekoleża nki syn robił i też miał kilka strupków..ale mój mały wygląda tak jakby go ktoś żrącym kwasem polał...bo przed wyjazdem mu jeszcze poprawił ...smaruję mu sudocremem i mam taką maść kojącą ale myślę że antybiotyk musi tu już być...miałyście kiedyś do czynienia z czymś takim.....wpadłam i was dołuję...no ale tak się podziało...mam nadzieję ze będzie lepiej zaraz....bo mi oko wypadnie niedługo chyba...ale ciulik ze mną...oby małemu przeszło
Oj brzmi to bardzo poważnie u Ciebie jak i u synka.
Syn pewnie dostanie do stosowania emolienty i antybiotyk. Bo takie zmiany powinno się leczyć i zarazem natłuszczać/nawilżać w zależności od zmian skórnych.
Ciężko tak coś doradzić jak się nie widzi w jakim stanie jest jego rączka.
Mam nadzieję że szybciutko wrócicie do zdrowia
Na opryszczkę jedz więcej produktów z witaminą B ( platki zbożowe bez cukru. płatki górskie, wołowina/cielęcina) i zwiększ dawkę witaminy C z rutyną[\quote]
Klaudus, i unikaj węglowodanów (przede wszystkim cukrów prostych, które przeważają w slodyczach), bo te sprzyjają opryszczce! 
Kurcze, co za paskudztwo! Mam nadzieje, ze synek i Ty szybko się z tym uporacie i wrocicie do zdrówka
Cytat:
|
Napisane przez korolowa
jak ja wczoraj powiedziałam mamie przez tel, to az mnie zaskoczyła, powiedziała: "super, przecież jak ktoś nie ma zęba to sobie go tez wstawia prawda?" uśmiałam się
|
To świetnie, że ma takie podejście do sprawy 
Jusi, daj znać jak poszła analiza wyników badan z internista 

Właśnie doczytalam, ze wszystko jest ok, no to teraz możesz juz spokojnie oczekiwać wielkiego dnia, a on...juz tuz, tuz
Czas edycji: 2013-02-21 o 11:48
|
|
|