Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przed przysięgą nie uciekniesz, gdy tu w nasze grono wdepniesz! :D PM 2013 cz. 41!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-21, 11:43   #3598
koral_owa
Raczkowanie

Dot.: Przed przysięgą nie uciekniesz, gdy tu w nasze grono wdepniesz! :D PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
No nie wiem. W czysto teoretycznej sytuacji, gdybym musiała wybierać czy śmierć TZta czy przerwanie ciąży to nie miałabym dylematów. Szczególnie do okolic połowy ciąży.

W ogóle przez pierwsze 3 miesiące zupełnie nie mam zamiaru się przywiązywać do myśli o ciąży.
Co więcej, gdyby za samym początku ciąży okazało się, że jest zagrożona i mam leżeć 8 miesięcy, to nie walczyłabym o nią tylko uznała, że natura wie co robi. Oczywiście mówię o pierwszej ciąży po krótkich staraniach, nie w sytuacji, kiedy mamy jakieś problemy i ciążę walczymy od samego początku.
Zgodzę się z Tobą co do tych 3 miesięcy.. teoretycznie w chwili obecnej też tak myślę, przez pierwsze 3 miesiące nie nastawiać się ale jak to będzie w praktyce to nie wiem. Również tłumaczę sobie, że natura często wie co robi.. ale podejrzewam, że gdyby przyszło co do czego, to zrobiłabym wszystko żeby ciąże utrzymać, nawet na początku..
koral_owa jest offline Zgłoś do moderatora