Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-21, 11:48   #3724
sandra23s
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
I muszę pochwalić męża - bo chyba rzadko go chwalę.
Wczoraj koło 23:00 zaczął grać na kompie. Mnie jakoś tak zmogło i zasnęłam na kanapie. Po czym budzi mnie i mówi, że mam iść do łóżka. Patrzę na zegarek, a tam 1:00. No to pytam dlaczego tak długo grał. A On na to : grałem?może się rozejrzyj? - patrzę a cała kuchnia i salon wysprzątane.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Dzisiejsza dostawa Melanii!
slicznieale ma radoche

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
dziewczyny ratujcie!
Zuzanka ma okropny katar. leje się z noska dosłownie. Kaszle. Byłam wczoraj u pediatry. stwierdziła delikatne szmery ale mówiła, że to od zatkanego nosa nie chce mi się wierzyć, bo dla mnie to jak początek zapalenia oskrzeli. Biedna męczy się strasznie. Wczoraj od 20 do 3 wyła. A ja prawie razem z nią, bo nie umiałam jej pomóc. Jedynie, gdy była w pionie, to jakoś mogła oddychać. Nie wiem już co więcej, oprócz kropelek, odciągania, oklepywania i leków (jedynie fleganimę i fenistil dostała) mogę jej podać. No i maść majerankowa pod nos.
serce mni się kraje, gdy patrzę na o moje biedne dziecko. I sił już nie mam. Bo przez dwie ostatnie noce spałam może po 3 godziny i po prostu pada...

Co mogę jej jeszcze dać, żeby nosek odetkać?
maggiebiedna Zuziajesli masz wątpliwosci to idz do innego lekarza

my po szczepieniu(jednak ją zaszczepiła)bez placzu sie nie obeszlo,ale tylko chwilke poplakalawazy juz 6990g i ma 67 cmgłówka i plecki sztywne do siadanialekarka stwierdziła,ze wszystko super.naczyniak zanika i w przeciągu kilku miesiecy powinien sie całkowicie wchłonąc

jak szlam na autobus to zauwazylam gałązke z kolcem wbitą w koło od wózka ,wiec musialam jechac na kapciuto juz drugi raz,jak mam przebite koło

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora