2013-02-21, 11:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez katiem
I muszę pochwalić męża - bo chyba rzadko go chwalę.
Wczoraj koło 23:00 zaczął grać na kompie. Mnie jakoś tak zmogło i zasnęłam na kanapie. Po czym budzi mnie i mówi, że mam iść do łóżka. Patrzę na zegarek, a tam 1:00. No to pytam dlaczego tak długo grał. A On na to : grałem?może się rozejrzyj?  - patrzę a cała kuchnia i salon wysprzątane.
|

Cytat:
Napisane przez colds
Dzisiejsza dostawa Melanii! 
|
slicznie ale ma radoche
Cytat:
Napisane przez maggie123
dziewczyny ratujcie!
Zuzanka ma okropny katar. leje się z noska dosłownie. Kaszle. Byłam wczoraj u pediatry. stwierdziła delikatne szmery ale mówiła, że to od zatkanego nosa  nie chce mi się wierzyć, bo dla mnie to jak początek zapalenia oskrzeli. Biedna męczy się strasznie. Wczoraj od 20 do 3 wyła. A ja prawie razem z nią, bo nie umiałam jej pomóc. Jedynie, gdy była w pionie, to jakoś mogła oddychać. Nie wiem już co więcej, oprócz kropelek, odciągania, oklepywania i leków (jedynie fleganimę i fenistil dostała) mogę jej podać. No i maść majerankowa pod nos.
serce mni się kraje, gdy patrzę na o moje biedne dziecko. I sił już nie mam. Bo przez dwie ostatnie noce spałam może po 3 godziny i po prostu pada...
Co mogę jej jeszcze dać, żeby nosek odetkać?
|
maggiebiedna Zuzia jesli masz wątpliwosci to idz do innego lekarza
my po szczepieniu(jednak ją zaszczepiła) bez placzu sie nie obeszlo,ale tylko chwilke poplakala wazy juz 6990g i ma 67 cm główka i plecki sztywne do siadania lekarka stwierdziła,ze wszystko super.naczyniak zanika i w przeciągu kilku miesiecy powinien sie całkowicie wchłonąc
jak szlam na autobus to zauwazylam gałązke z kolcem wbitą w koło od wózka ,wiec musialam jechac na kapciu to juz drugi raz,jak mam przebite koło
|
|
|