2013-02-22, 07:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
Heeej
Ciężko się wbić czasami w rozmowę, a że nowy wątek już jest to postanowiłam dać znaki życia  Zaczęłam 30TC - mała się wierci strasznie, kopie, wygibasy i gimnastyka  Byliśmy w środę na kolejnym spotkaniu w SR - sporo dowiedziałam się o I fazie porodu - godzinka zleciała nawet nie wiem kiedy.
Jenny wpisz mi proszę wizytę na 27.02 i usg III trymestru 16.03 - dziękuję
A i wylicytowałam wczoraj karuzelkę dla Lilci z FP z projektorem i muzyczką i motylkami http://www.patiimaks.pl/GetImage.ash...xfx.jpg&type=6
|
za 30 tc i za karuzele :P
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Lalalalala, witam Was po połówkowym
Zacznijmy od tego, że potwierdzone już mamy, że będzie CHŁOPIEC
Ja mam ładnie łożysko na przedniej ścianie i w dnie, stopień dojrzałości I co oznacza, że wszystko jest ok.
Kijanka- oficjalnie już przestaje być Kijanką 
Wszystko prawidłowo rozwinięte, wszelkie komory, przegrody, zastawki obecne, nerki, żołądki etc. również prawidłowo. Mózg i jego poszczególne struktury na 5.
Tylko nieco dużawy, bo jak na początek tygodnia 22 ma 526 gram, gdzie standard to 460 i lekarz zapowiedział, że pewnie mały nie będzie ( no ale tato ma 194cm)'
Buzi tylko nie widzieliśmy bo się spryciarz obrócił do pleców, liczę na to, że nie ma np 3 oczu 
Jestem przeszczęśliwa 
|
no pieknie a ty masz chyba juz 23 tc z suwaczka wynika , masz skonczony 22 tc
|
|
|