Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - izotek
Wątek: izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-22, 11:24   #445
Visez
Zakorzenienie

Dot.: izotek

Cytat:
Napisane przez palinkaaa13 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich walczacych z tym dziadostwem a mianowicie z tradzikiem. Od ponad miesiąca jem antybiotyk tetralysal najpierw tylko 300mg dziennie teraz od 8 dni 600 mg dziennie szczerze? nie widze z bardzo efektów jestem już w totalnym dole z tradzikiem mecze sie od 7 lat, raz bylo gorzej a raz lepiej.... wczesniej procz przeroznych masci, itp jadlam 3 krotnie unidox i 1 raz doxycycline efekt chwilowy potem znow to samo nie wiem czy czekac i trwac z tym tetralysalem moze za szybko wymagam efektów.... czy może już z miejsca zasugerować Pani dermatolog ten cały izotek... w sumie po co mam się truc czymś co mi nie przynosi za bardzo efektu? może lepiej od razu w ten izotek się wpakowac.... najbardziej wsrob wszystkich efektów ubocznych boję się tego efektu co powoduje owłosienie czyli porost wlosów w miejscach np twarz... czy wy dziewczyny tak miałyscie? czy to jest czeste? ehhhhh tradzik mi zniszczyl zycie towarzyskie i niszczy moj zwiazek straszne to jest naprawde
A to może zajrzyj do tego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68918&page=53 bo tetralysal przy izoteku to nawet nie leżał..