2013-02-22, 12:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez axella
no właśnie nie.miałabym z połtorej godz w busach i tramwajach,po ciemku w mega śniegi 
a tak chcialam...
no coz, pozostaje MamaPyta, bliziuchno i pod koniec marca..
|
no szkoda faktycznie...
Ja się tłukłam też długo bo jechałam najpierw do centrum (10minut), czekałam na busa 20minut i później do Katowic (50minut) i czekałam na Potterkę ale warto było
Cytat:
Napisane przez Veronic
ja 6 marca jadę na warsztaty Bezpieczny Maluch do Bydzi
może ktoś już na tym był?? warto??
|
My jedziemy 13 marca do Katowic 
Cytat:
Napisane przez Lublana
ja tam sobie wyobrażam  i tak jak sobie będe po takich zabawach myła dziecku buźkę  ale to takie liźnięcia sporadyczne, ana pewno nie pozwolę na to, na co pozwalają moi znajomi - psy im lizą dzieci po twarzach parę minut, te dziei wystawiają języki i psy je lizą a rdzice się cieszą  jak kocham psy to jednak sorry, ale to juz przesada.
|
no dokładnie, mnie też psy lizały jak byłam mała, z jednym nawet loda na spółę jadłam jak mama nie widziała i żyję, nie miałam nigdy toxo a jak dzieciaczek ma kontakt ze zwierzętami to tylko lepiej dla niego ale tak jak piszesz, na to, na co pozwalają Twoi znajomi nie zgodziłabym się u nas będzie problem z kuwetą, nie wiem jak ją schowamy przez Bartkiem jak zacznie raczkować
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
My byliśmy na tych warsztatach - ogólnie warsztaty są w celu promowania niektórych marek ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Te z pomocy są fajne, ratownik pokazuje na lalce jak ratować dziecko w różnych sytuacjach, jak zabezpieczyć mieszkanie przed dzieckiem - tu produkty firmy Ikea były promowane u nas, jest prezentacja kosmetyków firmy Palmers, NUK, wózków, fotelików sam. - ale nie pamiętam firm. Promocja Banku Komórek Macierzystych. Dla mnie najfajniejsza była pierwsza pomoc i powiem szczerze, że po tym się zmyliśmy, bo później nam zachwalali ten bank i palmersa, więc nie chciało mi się siedzieć i przez 2h słuchać jak zachwalają dany wózek czy fotelik - chociaż może to był błąd, bo pewnie też mówili na co zwracać uwagę przy zakupie  Dostaje się siatkę próbek 
|
Kochana ale każde takie warsztaty to promocja danych firm, które są sponsorami
|