Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-22, 12:19   #577
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no właśnie nie.miałabym z połtorej godz w busach i tramwajach,po ciemku w mega śniegi
a tak chcialam...
no coz, pozostaje MamaPyta, bliziuchno i pod koniec marca..
no szkoda faktycznie...
Ja się tłukłam też długo bo jechałam najpierw do centrum (10minut), czekałam na busa 20minut i później do Katowic (50minut) i czekałam na Potterkę ale warto było
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
ja 6 marca jadę na warsztaty Bezpieczny Maluch do Bydzi
może ktoś już na tym był?? warto??
My jedziemy 13 marca do Katowic

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja tam sobie wyobrażami tak jak sobie będe po takich zabawach myła dziecku buźkę ale to takie liźnięcia sporadyczne, ana pewno nie pozwolę na to, na co pozwalają moi znajomi - psy im lizą dzieci po twarzach parę minut, te dziei wystawiają języki i psy je lizą a rdzice się ciesząjak kocham psy to jednak sorry, ale to juz przesada.
no dokładnie, mnie też psy lizały jak byłam mała, z jednym nawet loda na spółę jadłam jak mama nie widziała i żyję, nie miałam nigdy toxo a jak dzieciaczek ma kontakt ze zwierzętami to tylko lepiej dla niego ale tak jak piszesz, na to, na co pozwalają Twoi znajomi nie zgodziłabym się u nas będzie problem z kuwetą, nie wiem jak ją schowamy przez Bartkiem jak zacznie raczkować
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
My byliśmy na tych warsztatach - ogólnie warsztaty są w celu promowania niektórych marek Te z pomocy są fajne, ratownik pokazuje na lalce jak ratować dziecko w różnych sytuacjach, jak zabezpieczyć mieszkanie przed dzieckiem - tu produkty firmy Ikea były promowane u nas, jest prezentacja kosmetyków firmy Palmers, NUK, wózków, fotelików sam. - ale nie pamiętam firm. Promocja Banku Komórek Macierzystych. Dla mnie najfajniejsza była pierwsza pomoc i powiem szczerze, że po tym się zmyliśmy, bo później nam zachwalali ten bank i palmersa, więc nie chciało mi się siedzieć i przez 2h słuchać jak zachwalają dany wózek czy fotelik - chociaż może to był błąd, bo pewnie też mówili na co zwracać uwagę przy zakupie Dostaje się siatkę próbek
Kochana ale każde takie warsztaty to promocja danych firm, które są sponsorami

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora