Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 15:06   #2188
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
belseno ja bym byla taka babcia jak Ty jezeli sie zdecyduje na dzieci a one potem beda chcialy miec swoja rodzine to niestety musza sami zajac sie swoimi dziecmi. Ja moge wpasc od czasu do czas ale zajmowac sie nimi to nie kochana to Ty juz takie dzieci masz ze na babcie sie szykujesz?)))
Olivko,
pamiętaj,ze życie trochę weryfikuje nasze postanowienia i możesz się naprawdę zdziwić jak to potem jest cięzko pogodzić się z brakiem czasu dla siebie i włansych przyjemności-tym bardziej jesli jest się osobą ceniącą swoją niezależność,bo jest jednak też duzo kobiet pragnacych tylko bycia z dziecmi-taki własnie typ Matki Polki(nikogo tu nie obrażając) Ja niestety nie potrafię taką kobieta być,a mam mimo to trójkę dzieci. Trzeba mieć ten swój zdrowy egoizm,a żeby go spełniać-jest potrzebna pomoc i to często własnie pomoc dziadków,bo co jak co ale z dziadkami jest najbezpieczniej zostawiać dziecko...oczywiście są odstępstwa-wiem

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
heheh a no tak rodzice są od wychowywania a dziadkowie od rozpieszczania
Święta Prawda
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora