aza
uwielbiam ser plesniowy

parowki ble-bo widzialam kiedys jak je robia i choc lubilam-to juz nie jem

na boczki hula-hop albo twisterek... modeluja...a z ciekawosci-co to jest pumpernikiel?
grubella-wiem ze zero wzryw... nieraz po prostu nie da rady

chinskich zupek nie jem-ta byla moja z mnostwem pieczarek grzybkow lesnych(sama zbieralam) marchewa pietrucha seler i ziemniaczki

na nalesnika mialam ochote, a potem ryba na kolacje...jakos nie bylo ani checi ani czasu na warzywa

dzis nadrobilam kupa surowki do obiadu z kapusty czerwonej papryki czosnku i zjadlam 5 pomidorow marynowanych wielkosci ping ponga... na razie zero owocow...moze pomarancza zjem

soki warzywne-nie moge na nie patrzec, pomidorowy uwielbiam ale to samo-przejadlam sie nim...
dzis juz mam 22 dien bez slodyczy... za 6 dni po miesiacu sie zwaze i zmierze i zjem batonika

moje wymiary na 1 luty:
165/ 64 kg 28 lat
talia 77 cm
brzuch 88 cm
biodra 100 cm
udo 59 cm
tyle... ile chce schudnac? najpierw 2 kilo, potem 2 i moze jeszcze 1... tyle mi wystarczy...chce schudnac zdrowo-po malu ale zdrowo-jesc wszystko ale z umiarem...po ostrym miesiacu widze roznice wizualnie ale jestem ciekawa jak to wyjdzie w cm i kg... baaaaaaaaaaaaardzo wolno chudne...
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------
nikita masz niewiele mniejsze wymiary od moich a az 7 kilo mniej??? szok...moze mam wage popsuta...albo kosci ciezkie

te wymiary twoje ze stycznia i taka waga? cos ze mna jest nie tak