Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-22, 21:08   #841
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
hej my po szczepieniu
mała płakła ma-sa-kry-cznie, nawet przy rozbieraniu i ubieraniu, właściwie to tylko przekroczyłam próg gabinetu, ona rozejrzała się i w ryk pani doktor stwierdziła ze mała pamięta wtorkowy zabieg jeszcze (może za szybko poszłam na to szczepienie )
no w każdym razie zdrowa jest, płuca ma jak.. dzwon chyba (tu nie dosłyszałam bo mała tak dawała)
wagowo wciąż, niezmiennie i od zawsze na 15 centylu (niespełna 7 kg), wzrostowo 69 cm
co do rozwoju ruch. - pani doktor nie widzi powodu do niepokoju
aaa i jeszcze usłyszałam, ze dawno nie widziala dziecka z tak bogatą mimiką twarzy
biedna malutka super, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej jestesmy po wizycie. uszka czysto, na plucach i oskrzelach tez... ufff... dostalam kropelki do noska i syropek na kaszel w razie gdyby temperatura rosla wyzej i nie dalo sie jej zbic dzwonic.
powiedzialam tez o oczkach wg niego jest w porzadku mala sie smila jak jej jezdzil reka przed oczami i pstrykal palcami.
wspaniale

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A ja muszę męża pochwalić Zrobił dziś przepyszne pierogi ruskie Mnie takie dobre nigdy nie wyszły Także od dziś robi nie tylko naleśniki ale i pierogi
dla męża

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Dzisiaj chyba nie dożyję do końca dnia
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Dzisiaj ledwo żyję. Mała tak marudzi że płaczę razem z nią jeszcze mnie ręka przez ciśnienie boli cały dzień. Jajniki mnie palą, aż promieniuje do kolan.
Ząbek już jest, ale za to obydwie górne jedynki napuchnięte, dziąsła w kolorze biało-żółtym. Jak sie uśmiechnie to górna warga jej odstaje od tych dziąseł
przytulam... biedna Igusia...

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Złapałam pierwsze siuśki do nocniczka.
świetnie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hej wpadam tylko na chwilke, nie dam rady pogadac bo zle sie cZuje, mam od rana dreszcze razi mnie wszystko w cialo:/
oj, to kuruj się mamuśka

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
i tak robię Luśka nawet już wie, że to przynosi ulgę i jak tylko widzi, że nakładam żel na palec i zbliżam do buźki to przestaje płakać, otwiera pięknie buźkę i czeka na smarowanie
hehe, Leoś też tak reagował na smarowanie dziąseł

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Agunia, przypomniałaś mi coś nowym postem na blogu
Dziś Emil wywijał na macie a pies z tej radości że już wróciliśmy do domu zaczął wszystkie swoje zabawki znosić i latać po pokoju jak ogłupiały i jedną z zabawek przyniósł Emisiowi i położył tuż przed nim dobrze że dzieć tej "cudnej" zabawki nie wziął bo zaraz by w buzi wylądowała

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
aha i Mały nauczył się sam siadać
no brawo!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora