2013-02-22, 22:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
Napisane przez alb
Na TCP chyba więcej chętnych jest...
A na Old Navy dodali tyle cudeniek ostatnio... Aż miło się patrzy 
|
Gdyby było na old navy,to ja jestem chętna i już nigdzie wiecej nie będę zamawiać ani nie będę kusić 
Megaan paczki do nas płyną,przesyłka lotnicza idzie ok 7 - 10 dni (przynajmnie kiedyś tak było) ale jest sporo droższa.
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
Cytat:
Napisane przez ollka1994
Ja was przebije. Moja mala od urodzenia jest spiochem. noc przesypiala cala tylko raz w nocy na amam sie budzila. teraz ma rok kladejakolo7-8 a wstaje tez 7-8. w dzien 2x po godzince teraz sie troche przestawia na 1x dziennie 1-2h. Takze nie mialam nieprzespanych nocy chyba ze byla chora  tylko ja mam inny problem. ona spi w wozeczku. nie chce usypiac jej na rekach ani uczyc spac z rodzicami. a jak juz probuje np w lozeczku to nie ulezy ani minuty. noi nie wiem jaki sposob znalezc tym bardziej ze nie miesci sie do wozka.oczywiscie na noc przekladam ja do lozeczka po usnieciu ale i tak mi sie budzi a jak juz ja przeloze dowozka to spi do rana. moze ktoras z was jest bardziej doswiadczona i mi pomoze
|
Jedynie co może pomóc to wytrwałość w przenoszeniu jej do łóżeczka,nawet jak się budzi,to kłaść ją do łóżeczka żeby sie przyzwyczaiła. Parę nocy możesz mieć w plecy ale w końcu powinna sie przestawić.
Moja za to od urodzenia spała ze mną, cieżko jej sie było przestawić do spania w łóżeczku i teraz jej łóżko jest przystawione do mojego (iczasem w nocy do mnie przychodzi )ale jak tż skończy remont mieszkania,to będę chciała ja przyzwyczaić żeby spała w swoim pokoju.
|
|
|