2007-03-17, 20:00
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
poszukuje próbek, w zamian krem ultraviolet, jungle elephant i amor amor
NIEAKTUALNE !!!
Witam! Jestem początkującą wizazanka dlatego prosze o cierpliowsc-w razie czego Posiadam oryginalnego slonika i amor amor, jednak nie chcialabym sie ich pozbywac, wolalabym wymienic sie odlewkami. [COLOR="#c0c0c0"]Na zbyciu mam natomiast balsam do ciala ultraviolet (50 ml, praktycznie nowy , jedynie 2 razy testowany na dloni), pochodzący z oryginalnego zestawu -IDZIE DO Chinka-chu-min i odlewke hot couture-givenchy, ale to mala probeczka, po jakims zapachu z avonu, przypuszczam ze 1 -1,2 ml.Chetnie przyjme odlewki lolity-lempickiej, baby doll, ralpha-turkusowego,w zasadzie rozpatrze wszystkie propozycje z tej samej polki cenowej. Jungle elephant moge zrobic wieksza odlewke poniewaz mam jeszcze 50 ml Mam jeszcze na zbyciu balsam firmy Oceanic AA (jogurtowy balsam do ciala z ekstraktami z zurawiny i granatu) z poczatkowej pojemnosci 300 ml zostalo 250 ml-zuzyty malo, pozostalam wierna masłu kakaowemu -zdjecia postaram sie dolaczyc jak tylko naladuje akumulatorki-moze nawet juz jutro --IDZIE DO _cinnamon_girl_ Dodam tylko ze jungle elephant to tester, eau de parfum-cholernie trwaly )) a amor amor to eau de toilete, obie wody oczywiscie oryginalne! Jesli kogos intersują odlewki to zapraszam!
Próbki:
*Alien T.Muglera 1.5 ml
*Insolence Guerlain-1 ml
*Narciso Rodriguez for her-90% z 1.2 ml
Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2007-06-22 o 08:03
|
|
|