Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie zaręczyny (?!) Co robić...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-22, 23:54   #35
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Szybkie zaręczyny (?!) Co robić...

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Wow, a jeśli to jakiś psychol? Wiesz, na zasadzie, że chce Cię usidlić, wywieźć gdzieś i pomiatać Tobą?? Różnie bywa...
Mnie się przypomniała historia o zonach Sinobrodego

Cytat:
Napisane przez painka Pokaż wiadomość
Dziewczyny takie historie się zdarzają! Ja wiem, że to poza "schematem", ale też nie przekreślajmy takiej opcji.

Przyjaciel mojego TŻ ponad rok temu poznał pewną dziewczynę, kolejnego dnia zerwał z obecną dziewczyną (byli razem 7,5 roku), a w ciągu tygodnia oświadczył się tej nowo-poznanej

A za 3 miesiące mój TŻ będzie świadkiem na ich ślubie
Nie chcę wykrakać ani złorzeczyć, ale przyszło mi do głowy, że za pół roku może być świadkiem ich rozwodu :brydal:

Autorko, bez kitu, koleś ma jakąs niesamowitą presję na żeniaczkę (po 8 dniach i dwóch dłuższych spotkaniach, wtf???). Nie przyjmuj oświadczyn, bo nie chcesz mu zrobic przykrości (???!!!) albo bo co ci szkodzi, tylko dlatego, że naprawdę teho chcesz i jesteś gotowa na taki krok.
Na Bora, poczekaj chociaż aż ci endorfiny inne podstępne stwory opadną i oprócz tego jakim jest ideałem i Adonisem zobaczysz jego wady i prawdziwy obraz. Przecież ty go w ogóle nie znasz, nie zdążyła wytworzyć się między wami dróżka: zakochanie po uszy----miłość + PRZYJAŹŃ. Poza tym skąd wiesz, że on by nie chciał ślubu teraz zaraz, w 2013? bo że byłby dobrym dla twojej córki (nie wiem czy ma dzieci, a jeśli nie, to jednak jest różnica między własnym a opieką nad cudzymi).
Miłość jest głupia i ślepa, bo zakochac się można praktycznie w każdym, ale to nie przekłada się na jakość związku. Na samej miłości nie zbudujesz trwałego związku.

Czasem przy takich wątkach zastanawiam się czy to ja zmieniam się w cyniczną bździągwę czy bto świat oszalał...
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora