Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Heloł heloł 
o jak dobrze, że dzis sobota choć mój tż jeszcze dziś pomaszerował do pracy, to po powrocie pakujemy się i jedziemy na weekend do teściów (brzmi, jak wyprawa, a mieszkamy w tym samym mieście ); tż będzie tam rodzicom kuchnie malowal, ale powinien szybko to machnąć, coś z soboty jeszcze może zostanie
Cytat:
Napisane przez przedpo
Martika, opowiem Ci coś w tym tem tylko nie dzis, bo wzielam proszka na sen i odlece... Ja jestem miesiac po, cycki git, ale on wczoraj odszedł...nie jest w stanie zaakcpetowac, Sprawa ma jeszcze druge dno, ale o tym moze jutro,cnie nierz za pewnik, ze jak zobaczy to zaakceptuje, bo widac sa tacy, co tego nie zrobia.
|
przedpo o kurcze... współczuję Ci bardzo; intrygujące to drugie dno, o którym wspomniałaś, obstawiam zatem, że nowe piersi to nie był prawdziwy powód? Tak czy siak, przytulam Cię mocno 
Cytat:
Napisane przez horo_2
zazdroszczę Wam tego widoku morza 
ja w kwietniu mam zjazd w Gdańsku, wiec z okna hotelu popatrzę sobie na Zatokę Gd
ćwicz ćwicz.... będę na bieżąco pokazywała efekty... sama jestem ciekawa, czy to coś da, choć slyszalam same pozytywne opinie
kochana,
mój lubi mały biust  ... poważnie
do tej pory mi marudzi, ze się spaskudzilam takimi cycuchami... bo miseczka B jest idealna dla faceta... więc mu powiedzialam, zeby sobie zrobił B jak mu sie tak bardzo [podoba 
ale przeciwnikiem operacji plastycznych nie jest... sam planuje zrobić sobie uszy
tego, co powiedzą ludzie, to bala się cala moja rodzinka.... jak już się dowiedziala po fakcie 
a że mieszkam w mieście z 40 tys ludzi, bardzo szybko to wyszło  ... teściowa też przylożyla rękę, bo wściekła (głupie myślenie, że takim zabiegom poddają się tylko gwiazdy) rozpowiadała każdemu, komu się dalo 
nawet jak zrobiłam kontur ust, to przez pół roku mi tylek obsmarowywano.... uroki takich małych miast i bycia osobą publiczną (niestety wcześniej pracowalam w ZUS-ie i uczyłam w szkole)
|
horo, masz rację; w mniejszych mieścinach, gdzie w większości wszyscy wszystkich znają, ciężko cokolwiek ukryć, taki lajf choć Ty kochana chyba nie liczyłąś na to, że nikt się nie zorientuje, że coś się zmieniło? 
I ciekawe to, co mówisz na temat upodobań Twojego Tz... jednakowoż śmiem twierdzić , że zdecydowana większość facetów woli ładne, pełne, duże piersi... Niby mój nigdy nie narzekał (by mnie nie dobijać! ), ale jak wspomniałam o op to oczyska mu się zaświeciły! 
Cytat:
Napisane przez Amorcio
ćwicz ćwicz.... będę na bieżąco pokazywała efekty... sama jestem ciekawa, czy to coś da, choć slyszalam same pozytywne opinie
Hi hi Ty juz sama cala jestes efektowna  z takiego cialka i samozaparcia braku efektow sie nie spodziewam
No i licze na randke  gdy bedziesz w GD.
Witajcie w sobote  , Jeszcze z tydzien i moj TZ powinien wracac 
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------
Przedpo Kochana co sie stalo  wczesniej bylo dobrze a odszedl tylko z powodu operacj??
|
Amorcio, wielkie odliczanie rozpoczęte? Ależ się bedzie działo TŻ chyba przez tydzień Cię z objęć nie wypuści
i gratulacje dla córci za pierwsze kroczki ktoś już pytał, pytam i ja- jakie to butki małej sprawiłaś, że tak szybko pomaszerowała?
Czas edycji: 2013-02-23 o 08:07
|