Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 08:17   #2247
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
Heloł heloł
o jak dobrze, że dzis sobota choć mój tż jeszcze dziś pomaszerował do pracy, to po powrocie pakujemy się i jedziemy na weekend do teściów (brzmi, jak wyprawa, a mieszkamy w tym samym mieście); tż będzie tam rodzicom kuchnie malowal, ale powinien szybko to machnąć, coś z soboty jeszcze może zostanie

przedpo o kurcze... współczuję Ci bardzo; intrygujące to drugie dno, o którym wspomniałaś, obstawiam zatem, że nowe piersi to nie był prawdziwy powód? Tak czy siak, przytulam Cię mocno

horo, masz rację; w mniejszych mieścinach, gdzie w większości wszyscy wszystkich znają, ciężko cokolwiek ukryć, taki lajf choć Ty kochana chyba nie liczyłąś na to, że nikt się nie zorientuje, że coś się zmieniło?
I ciekawe to, co mówisz na temat upodobań Twojego Tz... jednakowoż śmiem twierdzić, że zdecydowana większość facetów woli ładne, pełne, duże piersi... Niby mój nigdy nie narzekał (by mnie nie dobijać!), ale jak wspomniałam o op to oczyska mu się zaświeciły!

Amorcio, wielkie odliczanie rozpoczęte? Ależ się bedzie działo TŻ chyba przez tydzień Cię z objęć nie wypuści
i gratulacje dla córci za pierwsze kroczkiktoś już pytał, pytam i ja- jakie to butki małej sprawiłaś, że tak szybko pomaszerowała?
A pytaly i dostaly odpowiedzi na privyale teraz tu wkleje linki zeby nie pisac tyle razy
Kupilam elefanteny, rehabilitantka mowila mi, ze maja taki model do nauki chodzenia, z elastyczna podeszwa, ma naciecia zeby stopka lepiej pracowala, sa z mieciutkiej skorki, dobrze trzymaja nozke, odpowiednia wysokosc do kostki, wazne jest zeby dziecko po domu chodzilo w skarpetach antyposlizgowych a buciki,kapciuszki tak na 2x20min Na dzien .W tych bucikach nozka sie nie poci
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/1lzu5bnu4hg55.

Sa jeszcze buciki firmy Emel ale te kupie juz wiosna jak bedzie dobrze chodzila, sa piekne, mieciutkie, elastyczne, rowniez maja modele do nauki chodzenia
http://www.emel.com.pl

Hi hi przez tydzien to TZ z biura bedzie wracal chyba o 20 musi ogarnac wszytko co sie dzieje gdy jest na wyjedzie, porobic raporty itd. Nauczylam sie cierpliwosci przez lata czekania na niego. Tu wszystko jest zmienne jak w kalejdoskopie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 08:21
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora