Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 10:05   #3377
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Kolejna prawie bezsenna noc za mną. Staram się nie myśleć o tym co mnie czeka w poniedziałek, ale sądząc po mojej bezsenności, to słabo mi to wychodzi.
Zeszło mi na nostalgiczne przemyślenia... To mój ostatni weekend bez Niuni. Od poniedziałku wszystko się zmieni. I nie mówię tu czy na lepsze czy na gorsze, ale będzie inaczej. Nowy członek rodziny, nowy lokator, nowe obowiązki... Czy podołam? Na szczęście mam Was (mam, prawda?) i wiem,że będę mogła się zawsze poradzić.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i wszelkie informacje
Najlepiej jak by to był spontan co nie? siup wody odchodza, na porodówke itd. Co prawda, ja nie mialam ustalonego terminiu, ale bylam po terminie i juz mnie to mega wkurzalo. Wolałabym juz zeby mi wody odeszly w supermarkecie niz tak czekac i czekac

co do Twoich obaw, nooo zycie sie zmieni nie powiem, ale na lepsze, przynajmniej tak jest u mnie, nie wiem jak ja wczesniej zylam, jakas pustka byla w moim zyciu teraz jak patrze na mojego skarba to az brak mi słów ..Pojawienie sie Amelki w moim zyciu jest najlepsze co mnie spotkalo
dasz rade kochana, nie martw się. Wszystko przyjdzie samo, a jak czegos nie bedziesz wiedziala to wiadomo że jest foruuuuum itd )))

moja niunia przespala od 23 do 6.40 a ustawilam budzik na 5.30 zeby ja obudzic jak cos, ale drzemke wlaczylam i poleglam
tylko kurcze, mala miala suchego pampka, polozna mowila ze to sie juz normuje wszystko, ale nei wiem jakos sie martwie, jak ja przewijalam to zrobila siusiu mi na podklad, normalny kolor itd. Ja juz oczywiscie troche sfiruje z tego powodu.

ja chce juz suche chodniki i slonce, nie chce snieguuuuuuuuuuuuuuuuu

Ewulcia, trzymam kciuki ;* cmok cmok

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora