2013-02-23, 11:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Michalku .... Florku  NAKAZUEJ wam wyjsc !!! ilez mozna sie obijac w wodnym swiecie .. tu kazdy juz na was CZEKA
a tam to se  inni robia to non-stop to co ty nie mozesz :P
a co do fotki Megi pisala ze mozesz jej podeslac i ona wrzuci 
|
podesłałam
to teraz czary muszą zadziałać 
Cytat:
Napisane przez klementyna1
strippi to moze przeslij jakiejś dziewczynie mmsem i niech któras doda...ja nadal nie moge znalezc kabla do kompa...;/ bo mogłabym dodac.
|
podesłałam właśnie do Megi
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
oszukaństwo jak nie wiem. już chociaż przy produktach dla dzieci mogliby tak nie oszukiwać 
mnie już teraz chyba nic nie zdziwi. kiedyś tż kupił ciasto- roladę z nadzieniem malinowym a nadzienie składało się z: 87% przecieru jabłkowego, 0,3% przecieru malinowego i jakieś tam jeszcze inne składniki 
|
i weź tu jedz coś, normalnie strach, bo nie wiadomo co dodają, a może jakieś szczury blehh
Cytat:
Napisane przez Luna0
Mi się wydaje że poprostu w większości tych programów biorą udział idioci. Ale to nawet logiczne bo nikt normalny nie wziąłby udziału w programach typu Honey Boo Boo która leci teraz na TLC i jak widze reklame to już mnie szlak trafia. A że Ameryka wieksza to i więcej programów.
Polacy w programach typu rozmowy w toku i innych też potrafią robić z siebie niezłych idiotów... i myśle że mało kto wystąpiłby w programie Porodówka
|
Honey Boo Boo masakra, też widzę reklamę i mnie trafia. Nie oglądałam tego odcinka, bo pewnie przeżyłabym traumę.
W ogóle to dziecko to takie nooo grube, epoka Mc donald's, a oni ją na konkursy piękności wysyłają.
|