Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 12:07   #4551
zanetazur
Raczkowanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

[QUOTE=kooocur;39409400]Niby cos mi sie wczoraj wydawało...ale nie jestem pewna....

Bo własnie...powiedza mi na IP, ze koniec 19 tygodnia to za wczesnie i ze nie mam skierowania...ku*wa!

Zrobiłam sobie kawe jesli po tym nic sie nie zmieni...to po południu jade na IP.

Strach mnie tak paraliżuje...przeciez Oni i tak nic nie rozibia nawet jeśli jest żle....

Kobietko! ja bylam teraz w czwartej juz ciazy i nawet w 22 tyg zdarzalo sie ze maluszek byl strasznie leniwy i musialam go mobilizowac do aktywnosci,wlasnie cos slodkiego,cos smacznego,a nawet pikantnego(strasznie mnie ciagnelo w ciazy) polozyc sie na plecach,na lewym bocku ,popukac do maluszka,pogadac,pokolysa c...poloz sie,wlacz jakis glupi film albo muzyke albo pogadaj z kims bardzo dlugo przez tel..nie wkrecaj sobie nerwa bo dobrze wiesz ze to nie do zatrzymania machina. A jak nadal nie bedziesz czula tego na co czekasz to zasuwaj na ip i nie baw sie z nimi w dyskusje.Ja bylam w ciazy szesc razy alarmowo bo cos mnie martwilo i nigdy nikt nie pytal o skierowanie itp!mieszkam w gdyni. A 19 tydzien to wcale nie taka malutka ciaza,ja pierwszy raz na ip bylam w 8 tyg i w 12 i nikt mnie nie zlekcewazyl. Kobietko,postaraj sie dla dzidziusia wyluzowac ,poswiec teraz chociaz dwie godzinki na wyluzowanie,na gadanie do szkrabka..
trzymam kciuki za Twoj usmiech ,buziaki.
zanetazur jest offline Zgłoś do moderatora