Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 13:14   #2674
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
I Mgiełkowe maluszki na dobranoc, żeby nie było, że nie dość, ze mnie nie ma to nic nie wstawiam nawet

Lekko nieaktualne już, bo to dwa mani temu było. Ale obecnych nie mam zdjęć jeszcze

ntn R322 + GR 166

ntn potrzebował 3 warstwy i jeszcze na dodatek jakby miał utopione w środku czarne farfocle momentami... nie wiem sama co to niby. Maluję maluję a tu pac na takim fajnym lakierze jakaś taka mini czarna kropka WTF..

Coż 2,50zł kosztował no... Ale trzymał się prawie cały tydzień, 5 dni znaczy a pracuję przy dokumentach!
Ślicznie na pazurkach wygląda ) Zaczynam chorować na niebiskości takie [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Z początku miałam pisać, że niee, że nie przekonuje i tak dalej, ale po chwili sama się zaczęłam ślinić Udało im się to połączenie koloru i faktury

Jasne, poczekam Ale wiedz, że jestem bardzo ciekawa

Też tak mam

Jaaakie
Ja zauważyłam prawidłowość - czarne farfocle występują zawsze na kremach i zawsze jasnych

Jakiś czas temu odchodziły tu ostre chwalenia boxowymi Flomarami, to i ja się chwalę

Tutaj położony, w ramach odświeżenia mani, na CC Revvvolution, czyli na ciemna bazę. W tych warunkach (świetle dziennym) pokazuje tylko jedną twarz, ale zapewniam - ma ich milion Najbardziej widoczne są granatowe i różowo-fioletowe drobinki, ale wychodzi z niego też coś jakby zieleń albo turkus. Poza tym w sztucznym świetle staje się toksycznym granatem i w tej wersji mnie zabija

Pazurki wczoraj porządnie skrócone
Ten też niebieski

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Mgiełko pięknie wyglądają

Rudziaku coś sucho wygląda ale pazurki urocze i holo tez ładnie wygląda

La vida loca od orly dziś u mnie
Boszzz jakie cudo i perfekcja

Edytowane przez agaszak
Czas edycji: 2013-02-23 o 13:16
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora