Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 14:04   #2308
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
No już do niego zadzwoniłam - mówi, że mam się nie przejmować ani pieczeniem ani tymi barwami wojennymi i spokojnie czekać do czwartku na ściągnięcie szwów
To wazne, ze przy sobocie odbiera telefon

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Ja jak jestem w górach z cała rodzinką ( ciotki wujkowie siostry itp) zamawiamy kulig z ogniskiem i pieczeniem prosiaka. Ale jest zabawa
U nas sa takie imprezki na Kaszubach, ok 60km ode mnie a mozna i blizej o czym sie w tym roku dowiedzialam gdy moja corcia jechala z klasa na kulig

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Nie było mnie zaledwie kilka dni, a muszę nadrabiać zaległości
Wczoraj byłam na zakupach, chciałam kupić stanik, bo mój TŻ jak widzi ten, który noszę, to namawia mnie na zakup nowego. Wcale mu się nie dziwię
W sklepie poprosiłam o rozmiar C, pani tak popatrzyła i powiedziała, że C będzie za mały. Dała D, który był lekko ciasny u góry, większych nie było. Chciałam na przyszłość kupić sportowy do biegania, ale też była za mała miseczka, a za luźny pod biustem Mam wrażenie, że moje maluszki zaczęły się wybijać nawet mój TŻ mówi, że jakby rosły. Nie powiem, bardzo mnie to cieszy
Mierzyłam kurtkę i bluzkę, dokładnie dwie te same sytuacje. W biuście dobre, ale na brzuchu dużo za luźne. Problem z ubieraniem dekoltów przerodził się w "problem" ciasnych w biuście ubrań ten drugi jest zdecydowanie bardziej budujący.
Poczekaj z kupnem stanikow, na razie to strata pieniedzy, jecynie cos w stylu triumph trophy. Kicia szalala i wszystko teraz na straty

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-23 o 14:10
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora