2013-02-23, 19:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
Napisane przez Yasinisi
Właśnie skończyłam czytać "Na każde jego żądanie".
Wie ktoś czy i kiedy pojawią się dalsze części, bo zakończenie wyraźnie sugeruje, że to nie koniec..
Ściągnęłam dostępnych 5 części po angielsku i co dziwne, wszystkie zawierają się w tej jednej którą mam po polsku, mimo że w pdf to tylko 164 strony.. Nie kumam tego za bardzo..
Będę wdzięczna za info 
|
Szukałam info na ten temat, bo pierwsza część przypadłą mi do gustu. Ale znalazłam tylko, że narazie niestety autorka nie planuje , pomimo tego ze zostawiła sobie furtkę w postaci takiego a nie innego zakończenia.... niestety....
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------
Cytat:
Napisane przez iixi
Przeczytane na facebooku:
Nowe informacje o ekranizacji "50 Twarzy Greya".
"Pojawiły się nowe informacje o ekranizacji! Universal Studios, poinformowało, że jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Fifty Shades swoją premierę będzie miało latem 2014.
Dyrektor Universal Studios - Adam Fogelson ujawnił kilka faktów na temat adaptacji.
"Rozumiem dlaczego wiele ludzi ma podejście, aby ekranizacja książki pojawiła się jak najszybciej.. Ale nie myślę, żeby do wizji E.L. James należało przyspieszanie czegokolwiek.. Kolejne części ekranizacji na pewno nie zyskałyby na takiej strategii. Pozostaje bardzo wiele poważnych pytań co do tego jak najlepiej przełożyć tę książkę na film. Ustalenie tego należy do naszych priorytetów. Myślę, że premiera w przyszłe lato jest jak najbardziej realna."
|
Ucieszyła mnie ta wiadomość wczoraj jeżeli dotrzymają terminu to niedługo powinny się odbyć jakieś castingi oczywiście po napisaniu scenariusza...
Wreszcie jakieś konkretne informacje..
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------
Co do dalszych losów naszych bohaterów ja zdecydowanie wolałabym przeczytać ich historię oczami Szarego. Czwartego tomu ich wspólnego życia jakoś sobie nie wyobrażam.
|
|