Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-23, 22:19   #54
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
grrr ja to nigdy sie pierwsza nie załapię
Założysz następny wątek to się na czołówkę załapiesz

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ale sie was naszukalam

a megi i anaip po tylku macie!!!!!!!!
Też Cię kocham

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Byłam w Next nie mieli tych gumiakow.

Libra dzik był dzik tego sie trzymajmy , to juz byłby pojazd jakby moj tz miał żonę za świnie . Dzik był na samym końcu . Ja ci mówię .

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Mądrego to i przyjemnie posłuchać

A Wasze dzieciaki mają hulajnogi?
Ja chce kupić ten biegowy w końcu a dziadkom zlecić hulajnogę. Ruch się Guciowi przyda. Ale nie wiem, jaką.
Moje mają trzykołowe i super sobie radzą . Olka to rok temu dostała , Szymek śmigał jak miał nie całe dwa lata . No ale to akrobata jest

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Igor dostanie od nas hax buga czy jak to się tam nazywa. Pomysł A. - ma rozwijać jego kreatywność w budowaniu labiryntów. Ja pewnie go wezmę na jakieś kulki - ale mam dylemat - na plac dla maluszków jest za duży, a dla dużych jest za mały. No i myślałam o zajęciach muzycznych jakiś - takich dla maluchów, na pewno by mu się spodobały. Miesiąc to koszt koło 120 zł.
RytmikA FAJNA często w domach kultury są sporo tańsze .

Bao - ja znowu czytałam na temat jajek że dzieci o ile nie mają alergi mogą nawet sztukę dziennie jeść . Jajka mają w sobie wiele cennych składników .
Poszukam może znajdę .
http://www.babyboom.pl/zywienie/zywi...bic_jajka.html

Ja dziś dzień zakupowy miałam . Koleżanka mi na FB wysłała że się przenoszą ( pracuje w triumphie ) i magazyn wyprzedają . No to pojechałam z przyjaciółką na zakupy . Nie pałam jakąś wielką miłością do tej firmy ale takie ceny były że żal by było nie kupić .
Piżamy sobie kupiłam po 19 zł , staniki po 15 zł , podkoszulki po 15 za dwupak i masę gaci po 8 zeta .
Reklamówka zakupów może humor poprawić .
Potem na serwis pojechałam na krótki test auta bo mi się trzy kontrolki pokazały w tym jedna od run flata na szczęście to nie koło , tylko jakiś czujnik ześwirował .
Potem sąsiad do nas przyszedł ( SZymka kolega ) więc dzieci nie miałam , bo się bawili i tak dzionek zleciał .
Z rana autko idziemy oglądać .