2013-02-24, 10:45
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Doczytuję powoli i na razie na jedno szybko odpowiem, żebyś się, stokroteczko, nie martwiła! 
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
Zwazyla ja iii Paula wazy 8200 a nie 9 wg mojego wazenia  i babka mi gada ze troche malo, bo w ciagu 3miesiecy przybrala tylko 1kg i ze za miesiac mamy przyjsc na kontrole wagi. Kurcze ona tak ladnie i duzo moim zdaniem.
|
Szczerze, to moim zdaniem trochę przesadza ta lekarka. Ileż ona by chciała, żeby dziecko przybierało? Przecież w drugim półroczu życia ok. 330 g na miesiąc to jest dobry wynik. Ciekawa jestem co by powiedziała na wagę Kaja... Byliśmy też właśnie w ostatnim tygodniu na kolejnym szczepieniu (powoli gonimy kalendarz) i okazało się, że Kaj znowu słabo przybrał - tylko 100g za miesiąc Już mi spadł poniżej 10. centyla Ale na razie nie ma paniki, trochę miał gorszy apetyt przez okres zębowy, nie zagęszczałam mu zupki kaszką, a teraz znowu zagęszczam, mam nadzieję, że będzie poprawa. A jak u Pauli na centylach to wygląda?
|
|
|