2013-02-24, 18:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Ja też się sobie podobam z brzuchem :P i ciągle chodzę z odkrytym i się macam i spoglądam, jestem zboczuszkiem 
|
ja uważam aktualnie mój brzuch za najseksowniejszą część mojego ciała nie mogę się na niego napatrzeć, taki uroczy! 
Cytat:
Napisane przez vvgh
 Dobiłaś mnie, znalazłaś moje zdjęcie w internecie 
|
łeeee, to co ty marudzisz, sexi jesteś!!!
Cytat:
Napisane przez vvgh
Też tak chcęęęę....
Mnie co tata widzi, to mówi : "I co tam gruba?" 
|
och, weź mi nie mów...
wyobraź sobie, jak byś się poczuła, jakby ci w pracy dwie koleżanki powiedziały: ło matko, no teraz to jesteś gruba!!! na moje słowa, że to może jednak sweter, one się zapierały: nie! ty po prostu się gruba zrobiłaś!
a obie szersze ode mnie no i chciałam zaznaczyć, że przytyłam 3 kilo tylko... ta jedna, na komentarze facetów, że z tyłu nie idzie poznać, żem w ciąży (bo nawet talię mam ), powiedziała: ojjj nie gadajcie, widać trochę po pupie...
zamknęłam jej mordę komentarzem, że w dupci schudłam w sumie, ale miło mi, że pamięta mnie jeszcze szczuplejszą niż faktycznie byłam, a poza tym to pracujemy w poważnej korporacji i nie życzę sobie komentarzy na temat mojego tyłka.
i na koniec dodałam, że ma szczęście, że akurat ja z tych nie-płaczliwych ciężarówek, bo normalnie to bym z rykiem do działu od molestowania i dyskryminacji pobiegła
|
|
|