Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-24, 20:40   #1330
marga91
Raczkowanie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Ja nie znam
Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Za niedługo będzie sezon komunijny, popytaj znajomych, osoby, które mogą być czyimiś chrzestnymi czy nikt by nie chciał odkupić na prezent
dzięki bardzo

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość

dziewczyny, ile wydajecie miesięcznie na jedzenie? zarówno te, które żyją same, jak i 'sparowane' - ile wam wychodzi na osobę? zakładając, że gotujecie w domu z produktów normalnej jakości, ani najtańszych przecenionych, ani z delikatesów alma. do tego jakieś napoje gazowane, czasem dobre wino albo kilka butelek piwa, takie życie nazwijmy to 'normalne', bez robienia oszczędności...
pytanie z ciekawości, bo mam wrażenie, że jedzenie w PL jest bardzo drogie...
Nas jest 3, wychodzi różnie 800-1100. Odejmując młodego i jego mleko itp to będzie 600-900. Rozbieżność taka bo często fastfoody pochłaniają jakieś 150zł:/(ostatnio się ograniczamy całe szczęście)
No ale analizując wydatki głębiej to jeszcze moglibyśmy tą kwotę umniejszyć bo prawdę mówiąc nie żałujemy sobie raczej niczego, tu batonik tam piwko i tak się zbiera

A tak na marginesie- robiłam sałatkę i zostało mi pół puszki kukurydzy. Do czego mogę ją wykorzystać?