Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-24, 19:46   #2114
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
a w ogole do teraz nie moge przestac myslec o nocnym śnie i bólu dziś
jaka temp powinna byc w fl????
wszystko zalezy od twojej podstawowej temperatury ciala. u mnie sie wahalo od 36,74 do 37,12.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Widziałam ich bardzo fajnie śpiewają, miła para, świetnie wyglądają!
Ale ja sceptycznie podchodzę do takich sielanek bo skąd pewność że naprawdę mają tak super, a nie pod kamerę?
heh, powiem ci szczerze ze od nich taka energia pozytywna bije i to nie tylko przed kamerami naprawde widac ze sa szczesliwi. zazdroszcze im bo u mnie tak nie ma

lacze sie w nudowym bolu. jajo mozna zniesc :/
do tego mloda od momentu kiedy miala ta wysoka goraczke, ubzdurala sobie potwora, ktory chce ja zjesc i nie chce zasypiac sama w sypialni juz robilam scene wypedzania, tlumaczylam ze juz go mamusia przepedzila i nie bedzie jej straszyl a tym bardziej jej nie zje. no ale kupa, znowu wyladowala obok mnie i spi na kanapie a oczywiscie jak przyszla to odplynela w minute.

boze jak mi sie za tz stesknilo, az sie nie poznaje ale sie chyba najaralam faktem, ze jak przyjedzie, to mloda sprzedamy jego siostrze i pojdziemy sobie do kina i na kolacje, rozwazam jeszcze zostawienie jej tam na noc zeby w spokoju mozna bylo sie poprzytulac ale nie wiem czy dam rade ja na tak dlugo zostawic

w ogole brzuch mnie od wczoraj ciagnie:/ znowu sie chyba przedzwigalam eh.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora