Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-24, 20:49   #3645
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Mnie Tż uświadomił, że w dzień po nasszym ślubie wypada finał MŚ, czyli w ewentualne poprawiny... Ja nie toleruję piłki nożnej i nie zniosłabym, gdyby goście na poprawinach wpatrywali się w telewizor, więc mamy zamiar uprzedzić gości, żeby nie liczyli na wspólne kibicowanie
Zresztą, planujemy tylko obiad na poprawiny, wię tym bardziej sobie tego nie wyobrażam.

Ładniutkie

Mnie się wydaje, że goście się domyślą i ci, których będzie na to stać, sami soobie podróż opłacą. U nas część rodziny już to zapowiedziała i nie skorzystają z zapewnionego przez nas noclegu, więc wsystko będzie dobrze

Ja na Twoim miejscu bym poprzymierzała podobne, a może i nawet całkiem inne suknie. To, że suknia wygląda pięknie na zdjęciu nie znaczy, że Ci się spodoba na sobie, a możliwe też, że spodoba Ci się zupełnie inne fasony.

Ja nie mam zamiaru mierzyć sukni do lata
A co winietek dla zespołu itd. to nawet się nad tym nie zastanawiałam. Jeszcze tyle czasu, dziewczyny
Z ta podroza to mam nadzieje, ze tak bedzie, ale to sie okaze. Wiesz to dziala troche w inna strone. Bo jak Polska ma przyjechac do Belgii to juz widze te miny: "Chciala wesele w BE to niech placi, ja tak daleko nie mam zamiaru jecahc". itp

Bede pod koniec kwietnia w PL i zamierzam pomierzyc cos.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora