Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 09:48   #4238
m_moni
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

marchewka z ziemniakiem Mai nie smakowała
szczerze mówiąc ja bym tego nie ruszyła

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Lukrecja tle mocno

My właśnie wróciliśmy z obiadu. Pierwszy raz byliśmy z Jasiem w knajpce i zniósł to nad wyraz dobrze. Musiał bardzo przezyć że my jedliśmy a On nie bo po powrocie zjadł 170 ml mleka

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Hej,witajcie
Ale się za Wami stęskniłam
Jak mi się uda,to dziś jeszcze poodpisuje.
no, bo miałam do Ciebie już pisać

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
oby sie ulozylo gratulacje ząbka

a na dobranoc moja córa prubuje zasnąc
widać, że potrafi sobie radzić w życiu

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Wogóle mozliwe ze kaszka z bobovoty zatyka mi mała a x nestle nie?bo od tyg dawalam morelowa z bobovity, bo mąż kupił taka zamiast nestle i 3dni mała robiła kupkę po kawałeczku z wielkim wysiłkiem. Wczoraj utknęła ona w pupci i nie wiedziałam jak jej pomoc termomwtrem powoli i poszła twardą jął kamień, ciemno-zielona. Z jedzenia nic nowego nie jadla(no troszke kalafiorka do zupki dostała) wczoraj już kaszki na noc nie dałam. Pospała do 6 jak zawsze. Kupka poszła elegancka bez problemu dzis. Nie wiem czy dac jej kaszke dziś ta z bobovity, czy w ogóle nie dawać jej dopóki nie wrócimy do nestle?
my jemy kaszkę z bobovity i jest ok, ale może zmiana tak na Jagódkę wpłynęła

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Moni
kabanos - ja kupuję w biedronce drobiowe Konspol - 100%mięsa.
Zawijam w plasterek żółtego sera i to w mały plaster ciasta francuskiego. Posmarować rozbełtanym jajkiem i do piekarnika - 200 stopni - do zrumienienia - ok 15 minut.
dzięki

brawa dla bliźniaków

Angel jak chcesz to się porozglądam za krzesełkiem dla Jagody
u mnie na osiedlu jest taki super komis. rzeczy wyglądają jak nowe. muszę znaleźć nosidło dla Mai, więc przy okazji popatrzę na krzesełka. tylko jaki kolor?
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora