Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 11:49   #1808
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
superu mnie 75 dni do końcamówisz, że od 60 trzeba się stresować?Ja odliczam i cieszę się z każdego upływającego dnia
też się cieszę ale jak będzie 60 to tylko 2mce do końca
ja chcę już moje nowe gniazdko i urządzać małej pokoik i dokupić resztę by nie stresować siemyślą że czegoś mi brak

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
to super w takim razie powodzenia
tylko miej świaomość, że późńiej będziemy Cię odwiedzać

co to ? wygląda jak mało apetyczne mięso mielone
w sumie to zjadłabym sobie tatara

a kolorek sukienki ze zdjęcia wygląda troszkę jak grafit ale brązowego też się można dopatrzeć, mogłaś nie sugerować odpowiedzi

ooo !!!! urodzinki

STOooo LAT, STO LAT....
Wszystkiego najlepszego, Zdrówka, Szczęścia i Wszelkiej pomyślności

1. Ja w sumie cieszę się z zimy, bo mam wrażenie że pod tymi wszystkimi szerokimi bluzami i dresami troszkę ukrywam swoje dodatkowe kg
boję się wiosny, bo moje nogi wyglądają tragicznie.. widać już żylaki i są sporo grubsze w żadne moje wiosenne rurki się nie wcisnę
2. słonkoooo...

ale pomyśl o sukienkach i lekkich butach
o tym,że tak jak siedzisz tak możesz wyjść a nie założyć na siebie naście dodatkowych kg ciuchów ja sie jaram

ale fakt.. nóżki mam jak serdelki,takie pękate

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
witam ja już jutro zaczynam 31tydzień:jup i:. Co tam u was ja w sobotę pokłóciłam się z teściowa a poszło o kapanie. Gdy usłyszała ze moje siostry kąpiąc dziecko kładły wannę na stoliku dostała szału i krzyczała kto widział kłaść wanienkę na stole ona 3dziecki kąpała na ziemi. Ja jej tłumacze i prezentuje ze jest wygodniej a ona dalej swoje. Oczywiście mąż poparł mamusie wiec mowie ty będziesz kapał na ziemi ja na stoliku bo dosunę go do łóżka i wyciągnę dziecko i dam na łózko a nie z podłogi będę dźwigać obolała po porodzie.
a co JEJ robi za różnicę jak TY będziesz kapać dziecko?
oczywiście,że wanienkę się kładzie na stolikach/przewijakach/stołach by się nie musieć schylać i na kolanach przed tą wanienką kleczeć

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora