2013-02-25, 12:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Co do spania w jednym łóżku z malenstwem u nas było tak, że w początkowym okresie po porodzie Krzysiu jakoś nie bardzo chciał sypiać w łóżeczku, może nie czuł się bezpiecznie i często spał z nami. Teraz Krzysiu w nocy śpi sobie ładnie w łóżeczku i nawet ładnie sobie śpi, choć już po rannym karmieniu w okolicy 4 czy 5 średnio już mu sie chce spać i cieszy się i oczy jak 5 zł więc wtedy często trafia do nas choć nieraz daje rade sam w łóżeczku, natomiast w dzień to różnie bywa. Często śpi na dużym łóżku obstawiony poduszkami albo w wózku, a czasem u mnie na brzuchu ale w dzien jakoś rzadko bywa w łóżeczku, ale potem nie ma problemu, żeby tam w nocy miał być
Jak jest u Was ze spaniem w dzień??? Kiedyś mi się wydawało, ze mało śpi, bo faktycznie potrafił większość dnia nie spać a teraz z kolei ma często tak, że przesypia większość dni. Chyba jestem jakaś walnięta, ale martwiłam się jak mało spał w dzień, a teraz mi się wydaje, że za dużo
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------
Cytat:
Napisane przez laurka23
Gratuluję 2 miesięcy 
Ja na katar bardzo polecam sinupret. Można w ciąży i podczas karmienia.
|
Właśnie sprawdziłam w necie ulotkę i tam piszę, żeby nie stosować w okresie karmienia piersią
|
|
|