Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopak mnie nie docenia, co robić?!?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 13:01   #75
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Chłopak mnie nie docenia, co robić?!?

Cytat:
Napisane przez mloda198777 Pokaż wiadomość
Tak, wiem już wszystko i też wiem, że działa u Ciebie dziwna wyobraźnia (już widzę jak w Twoich oczach wygląda mój chłopak) hehe pozdrawiam.
Błagam Cię, nie mów że teraz będziesz go wybielać. Nie wiem czy czytasz tu czasem wątki dziewczyn takich jak Ty, ale to już tak utarty schemat, że robi się nudny - najpierw nieszanowanym dziewczynom wali się świat, po troszku dodają kolejne przykłady tego jak nimi pomiata ich własny partner, a potem okazuje się że nie zamierzają z tym nic zrobić i zaczyna się wybielanie - "co Wy o nim wiecie, znacie go tylko z tego opisu, on nie jest taki zły, bywa wspaniale między nami, a tak w ogóle to jesteście zazdrosne bo ja kogoś mam a Wy nie". Uwierz, że tak jest w niemal KAŻDYM wątku na podobny temat, dlatego wszyscy, którzy się tu aktywnie udzielają i kojarzą różne wątki nie dadzą się zwieść temu wybielaniu. Bo kończy się na tym, że autorka taka jak Ty obraża się śmiertelnie, lecą wyzwiska, a potem znika i najpewniej kontynuuje swój chory związek. Serio chcesz dołączyć do tego grona? Twoja sprawa, ale są i dziewczyny które rad słuchają, nie wchodzą w rolę obrońcy swojego misiaczka i po dłuższym czasie dziękują pisząc, że świetnie wyszły na rozstaniu.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując