2013-02-25, 13:01
|
|
sissy that walk
|
Dot.: Chłopak mnie nie docenia, co robić?!?
Cytat:
Napisane przez mloda198777
Tak, wiem już wszystko  i też wiem, że działa u Ciebie dziwna wyobraźnia (już widzę jak w Twoich oczach wygląda mój chłopak) hehe pozdrawiam.
|
Błagam Cię, nie mów że teraz będziesz go wybielać. Nie wiem czy czytasz tu czasem wątki dziewczyn takich jak Ty, ale to już tak utarty schemat, że robi się nudny - najpierw nieszanowanym dziewczynom wali się świat, po troszku dodają kolejne przykłady tego jak nimi pomiata ich własny partner, a potem okazuje się że nie zamierzają z tym nic zrobić i zaczyna się wybielanie - "co Wy o nim wiecie, znacie go tylko z tego opisu, on nie jest taki zły, bywa wspaniale między nami, a tak w ogóle to jesteście zazdrosne bo ja kogoś mam a Wy nie". Uwierz, że tak jest w niemal KAŻDYM wątku na podobny temat, dlatego wszyscy, którzy się tu aktywnie udzielają i kojarzą różne wątki nie dadzą się zwieść temu wybielaniu. Bo kończy się na tym, że autorka taka jak Ty obraża się śmiertelnie, lecą wyzwiska, a potem znika i najpewniej kontynuuje swój chory związek. Serio chcesz dołączyć do tego grona? Twoja sprawa, ale są i dziewczyny które rad słuchają, nie wchodzą w rolę obrońcy swojego misiaczka i po dłuższym czasie dziękują pisząc, że świetnie wyszły na rozstaniu.
|
|
|
|