Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 13:07   #1856
cynamon_owa
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
j jasne ściany a na nich jakieś kolorowe aplikacje, moja przykładowa inspiracja w załączniku
Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Piękne też chcę coś w tym stylu i mebelki koniecznie białe.
Moja siostra namaluje mi na ścianie coś takiego jak w załączniku i do tego te obrazki
Ale cuda

Cytat:
Napisane przez minkionka Pokaż wiadomość

Bylam w szpitalu z okropnym bolem, ktory ciagnie się od 3 tygodni ale dotąd bylo znośnie. od wczoraj okropne szczypanie pod prawym zebrem- ani spac, ani siedziec, smiać się, kichnąc- nic. Okropny bol.
Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
U mnie zaczął się okres mega zgagi. Odstawiłam chleb i przerzuciłam się na chrupkie pieczywo, bo po nim nie czuję się taka odęta. Macica uciska mi żołądek i muszę uważać na to w jakich ilościach jem. Przestawiłam się na 6 posiłków dziennie w ilościach jakie spożywa mały kot, no i oczywiście musiałam zmniejszyć ilość słodyczy
Współczuję zgagi A próbowałyście migdałów? Mnie po nich zgaga przechodziła

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja kupię choć na początku mam zamiar kłaść Bartka w rożku - o ile będzie lubił

Masz już brzusio?
Muszę pomyśleć też o rożku

Dzisiaj mam bęben I wczoraj też Czasem jest tak, że w ogóle brzucha nie mam a przychodzą dni, że strasznie mi go wywala do przodu Dzisiaj np powiedziałabyś, że jestem już w zaawansowanej ciąży a kilka dni temu zmieściłam się w swoje spodnie sprzed Adasia

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja testowałam sodę oczyszczoną, i mi bardzo pomogła
Ale, że niby jak? W jakiej postaci?

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
1.
2. U nas x-lander x-move to był pierwszy wybór i po głębszym wnikaniu, dopytywaniu w różnych sklepach, też zasiano nam takie ziarenko niepewności.. dlatego później postawiłam na maxi cosi
po głowie też mi chodzi mutsy i quinny, jeszcze się zastanawiamy, mamy czas
3. Śpiworki- bardzo praktyczne i polecane właśnie do spania
dziewczyny które mają już dzieciaczki pozytywnie wypowiadały się o nich
Jak będziemy w Polsce to musimy zrobić rajd po sklepach i jeszcze raz pooglądać wózki

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora