Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 15:20   #2571
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej Dziewczynki
Coś ostatnio rzadko tu pisuję, ale czytam w miarę regularnie .

Mooocne kciukasy za dziewczyny dzisiaj operowane
Już pewnie są po.....

Greya też polecam . Jak dziewczyny pisały - najwyższych lotów to to nie jest, ale poczytać można i wciąga. I część mnie denerwowała, jakbym jakiegoś Harlequina czytała, ale już II i III wciągnęły na amen. A scenki miłosne faaaajne, nic nie omijałam

Malach, nie wiem co Ci poradzić, ja byłam tylko na jednej konsultacji i wiedziałam już, że to ta jedyna, której dam się pokroić, więcej nie szukałam . Przemyśl sobie na spokojnie, który lekarz wywarł na Tobie najlepsze wrażenie, który zdobył Twoje zaufanie . Siedź też z nami, czytaj, może zrób zdjęcia i załóż album, wtedy bardziej doświadczone kobitki podpowiedzą Ci, jaki implant będzie u Ciebie wyglądał dobrze

Co do przymiarek - wlewałam sobie wodę do woreczków śniadaniowych i rozmiar wyszedł wizualnie nawet podobny .

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Hej Dzisiaj kupiłam krem na blizny, dzisiaj mam dwudziesty dzień od operacji. Myślicie, że już mogę się nim smarować?
Zapytaj swojego lekarza, ja na przykład miałam całkowity zakaz smarowania blizn czymkolwiek . Nie rób nic na własną rękę, bo sobie zaszkodzisz