2013-02-25, 15:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Hej Dziewczynki 
Coś ostatnio rzadko tu pisuję, ale czytam w miarę regularnie .
Mooocne kciukasy za dziewczyny dzisiaj operowane 
Już pewnie są po..... 
Greya też polecam . Jak dziewczyny pisały - najwyższych lotów to to nie jest, ale poczytać można i wciąga. I część mnie denerwowała, jakbym jakiegoś Harlequina czytała, ale już II i III wciągnęły na amen. A scenki miłosne faaaajne, nic nie omijałam 
Malach, nie wiem co Ci poradzić, ja byłam tylko na jednej konsultacji i wiedziałam już, że to ta jedyna, której dam się pokroić, więcej nie szukałam . Przemyśl sobie na spokojnie, który lekarz wywarł na Tobie najlepsze wrażenie, który zdobył Twoje zaufanie . Siedź też z nami, czytaj, może zrób zdjęcia i załóż album, wtedy bardziej doświadczone kobitki podpowiedzą Ci, jaki implant będzie u Ciebie wyglądał dobrze 
Co do przymiarek - wlewałam sobie wodę do woreczków śniadaniowych i rozmiar wyszedł wizualnie nawet podobny .
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------
Cytat:
Napisane przez michalina1312
Hej  Dzisiaj kupiłam krem na blizny, dzisiaj mam dwudziesty dzień od operacji. Myślicie, że już mogę się nim smarować?
|
Zapytaj swojego lekarza, ja na przykład miałam całkowity zakaz smarowania blizn czymkolwiek . Nie rób nic na własną rękę, bo sobie zaszkodzisz
|