Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 16:12   #2008
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hahaha widziałyście zwiastun rozmów w toku?? o babkach, które nie chcą być w ciąży
ja widziałam

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mąż mnie zdenerwował i żeby się wyciszyć to wzięłam się wreszcie za filcowe literki chociaż tyle pożytku z niego

Teraz mam przerwę na podwieczorek ( truskawki świeże z jourtem naturalnym i płatkami migdałowymi - a co, ja też mogę mieć coś smacznego ) i wpadłam Was podczytać
Twój Mąż Cię zdenerwował ? a to coś nowego
mmm.. masz pyszny podwieczorek

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
hej
mam dziś zły dzień w sumie pół dnia ryczę. Okazało się że dyrektorka się BARDZO przyczyniła do tego że nie dostanę w ogóle macierzyńskiego (nic by na tym nie straciła, a co zyskała to nie wiem). Jeszcze do mnie dzisiaj z tekstem "a po co Ci macierzyński, Twój mąż pracuje w dobrej firmie i pewnie dużo zarabia" kurna tylko skąd ona wie na jakim stanowisku pracuje i ile zarabia? wkurzyłam się strasznie. Nie wiem jaki ona ma cel żeby uprzykrzać ludziom życie. Bo nie jestem pierwsza którą tak "załatwiła". Strasznie mi przykro i smutno
odechciało mi się wszystkiego
co za Babsztyl
ale jak to możliwe.. ? przecież to nie ona decyduje o przyznaniu macierzyńskiego

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora