Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 16:27   #2010
Lublana
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
my mamy bliziutko do ogrodu botanicznego, tak dla odmiany
rozmarzyłam się!
ja teża przecież z ogrodu botanicznego jest blisko nad Wisłę, tyle co do Galerii Kazimierzwiadomo, że zależy też jak kto pojmuje odległościdla wszystko w promieniu 30-40 minutowego spaceru jest bliskodo ogrodu botanicznego mam jakieś 20 minut pieszo, ciekawe ile z wózkiem

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
hej
mam dziś zły dzień w sumie pół dnia ryczę. Okazało się że dyrektorka się BARDZO przyczyniła do tego że nie dostanę w ogóle macierzyńskiego (nic by na tym nie straciła, a co zyskała to nie wiem). Jeszcze do mnie dzisiaj z tekstem "a po co Ci macierzyński, Twój mąż pracuje w dobrej firmie i pewnie dużo zarabia" kurna tylko skąd ona wie na jakim stanowisku pracuje i ile zarabia? wkurzyłam się strasznie. Nie wiem jaki ona ma cel żeby uprzykrzać ludziom życie. Bo nie jestem pierwsza którą tak "załatwiła". Strasznie mi przykro i smutno
odechciało mi się wszystkiego
co za pindanie ma już żadnej nadziei na macierzyński?
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora