Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 16:45   #2016
pearl87
Raczkowanie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

hej
podczytałam ostatnią stronę tylko od soboty - Sharp, masakra

Piszę tylko, żebyście się nie martwiły, bo już byłam trochę regularniejsza ostatnio. Trochę nam się problemów porobiło rodzinnych 1)opiekunka dziadków nagle musiała odejść - ma podejrzenie nowotworu i cały czeski film z szukaniem kogoś nowego na gwałt - tragedia 2) dyrektor firmy, gdzie jedną ze swoich głównych prac ma mój tata ogłosił upadłość (a było bardzo spoko wszystko - tata jeszcze mojego brata na studiach sam utrzymuje i takie tam inne) 3) parę rzeczy miało zupełnie inaczej wyglądać z moją ciocią i się totalnie chyba oziębią stosunki (nic z tym wspólnego nie miałam, żeby było najciekawiej, jeszcze jej dwa dni robiłam prezentację dla zarządu głównego w banku, bo miała ważne wystąpienie i testy) ... nie mam siły już do niczego i nie chcę Wam tu marudzić, jak się ogarnę, to wrócę

a - i jeszcze z nowinek, brat tż będzie miał w lipcu jednak trzeciego synka - właśnie z jego żoną rozmawiałam piracki zastęp się tam poszerzy - czyli nasza mała będzie pierwszą wnuczką z obu stron. Mimo, że bardzo chcieli dziewczynkę, są bardzo zadowoleni, bo jak mówią - swoich chłopaków by nie zamienili nigdy, więc ten się pewnie w to wpasuje

przytulam Was i idę szukać sposobu na odstresowanie nie zawierającego w procedurze słodyczy...
pearl87 jest offline Zgłoś do moderatora