2013-02-25, 21:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3944717 6]Dzięki kochana ale mi się dawno odechciało łazić z dzieckiem po centrach handlowych, uwierz że Mary Poppins by wymiękła po 5 minutach Może przy następnej okazji jak będę mieć "wychodne" to się stykniemy [/QUOTE]
hahaha
dałoby radę, muszę się wprawić, jak chcę robić kurs na wychowawcę kolonii 
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Moje dzisiejsze nabytki.
Najpierw coś, co Wam pewnie zainteresi
MIYO w kolorze idealnym  I całkiem ciekawy coś, kupiony u pana w przejściu podziemnym za zawrotną kwotę dwóch złotych i osiemdziesięciu groszy
A dalej moje kolczyki ( w cenie jeden polski złoty) oraz kalendarz (dobrze kupować w lutym, kosztował 9zł) z moim jutrzejszym śniadaniem w pracy, czyli Atlasem Śródziemia 
|
ten MIYO super 
Cytat:
Napisane przez paula1109
śliczne te lakiery ;D
wszędzie można je kupić?
|
zależy jakie holo Cię interesuje
Cytat:
Napisane przez meeow
kot na dziś  :

|

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Cooone, Cooone, Cooone...  Co ja mam z Tobą zrobić? Doszły, ale... czym sobie zasłużyłam?  Są śliczne. I ta zieleń  Cooone... skaranie boskie z Tobą. Dziękuję, dziękuję, dziękuję  
Marzy mi się mieć Cię w boxie 
|
no właśnie co z tym boxem? 
Cytat:
Potrzebuję jakiegoś topa na już. Najlepiej stacjonarnie i tanio 
Oprócz INM i SV, co jest jeszcze godne uwagi? Tego, którego Beatka polecała z Sally Hansen nigdzie nie ma 
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------
A ja jestem pamiętliwa...
|
Preziu, a GR Quick Dry?
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
|
ooooo 
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
Cytat:
Napisane przez ameljja
Ale słodziutkie  Ładnie Ci w takim malunku
|
dziękuję 
Cytat:
 Znowu Warszawa!?  Dlaczego to zawsze musi być Warszawa? 
|
no właśnie 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
trzeba było przed tym całym łokciowym spamem umieścić wielkie ogłoszenie:
"A TERAZ DROGA PAZURKOMANIACZKO, PRZEWIŃ NAJBLIŻSZE 10 STRON W TROSCE O SWOJE ZDROWIE PSYCHICZNY"
|
o taktaktaktak
|
|