Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-25, 22:23   #114
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Kurde nacytowałam w tamym i doopa

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
No dobra dziewuszki, no to rżnijmy ten diamencik

Jestem !

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
po wizycie:
na mojego chłopaka nie liczcie, nie zbiera się do wylotu
podobno się szyjka minimalnie skróciła
moim zdaniem gin tez jakby minimalnie schudł od poprzedniego tygodnia... takie gadanie
tętno małego ok
nie rodzę
koniec
myślałam że mnie gin zdopinguje do prania ciuchów małego a tu nic, chyba jeszcze poleżą...

dziewczyny startujcie z tymi maluszkami tyle chłopców już mogło by być na zewnątrz nuuuuuuuuuda
o dobre, dobre....

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
No uroki tej " choroby".. nie zawsze logicznej

bidactwo !

Oj kochana, trzymam kciuki ! Będzie dobrze ! Tyle kicuków musi zadziałać !

Dzięki kochane !

Jestem !

Świętuje chyba rekord.... No więc młody ma prawie 3 kg

Czyli w 2,5 tyg przyrósł prawie 800g - ale ogólnie gin mówi, że nie wie czy aż tyle bo uwaga o ile brzuszek w normie ( czyli spoko bo nie jest spasiony, a tego przy cukrzycy się boimy ) to nogi ma na poziomie 39 tygodnia i w zasadzie jest w górnej granicy normy dla mojego tygodnia... Więc wd gina ponieważ program oblicza to głowa / brzuch / długość kości udowej... no to waży mniej ale jest strasznie długi... 4 razy lekarz mu nogę mierzył bo nie mógł uwierzyć...

No ale jak to gin powiedział, skoro ja miałam te 58cm.. a to chłop.. dobrze że ostrzeżona przez Mammę i teściową nie mam ani jednego ubranka mniejszego niż 62...

No nic, trochę się spięłam na początku jak to usłyszałam, ale po szczegółowych analizach i wyjaśnieniach wyluzowałam, za tydzień mam przyjść się pokazać / wymusiłam darmową wizytę / żeby go zważyć bo gin uważa, że często dzieciaki teraz mają taki "skok" a potem już hamują..

oby

poza tym przepływy ok, łożysko I, wód dużo - choć głównie koło jajeczek

Mam nadzieję, że mój geniusz wyhamuje... bo już nie chcę go aż tak dużego...
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując