Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-26, 11:28   #203
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Sara, wyluzuj, bo tylko się Zosia niepotrzebnie zestresuje-im bardziej Ty będziesz gaciami trzęsła tym większe prawdopodobnieństwo, że Zosia też ze strachem pójdzie. moja Gabrysia była bardziej zainteresowana tym jaki kolor fotela będzie miała pani dentystka (o tym rozmawiałyśmy w poczekalni) niż tym, co faktycznie będzie się działo. Fotel był kolorowy i jeździł do góry, więc potem bez problemu otworzyła buzię pokazała zęby, dała sobie trochę lekko podpiłować jedynkę, żeby nie haczyła jak to dr powiedziała, a na kolejnej wizycie bez problemu dała sobie zalakierować wszystkie ząbki. Dodam, że gabinet bez żadnych bajerów dla dzieci typu ekrany, filmy i rozśmieszacze, a ja nie trzymałam jej za rękę tylko siedziałam spokojnie na krześle i wcale na nią nie patrzyłam. Mam nadzieję, że strachu przed dentystą mieć nie będzie nigdy, ja sama też nie mam.
WYLUZUJ dla jej dobra!

Dziewczyny, co myślicie o takim rowerku? http://allegro.pl/rower-rowerek-rowe...045874784.html
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora